Vepsun harjoitusottelut ennen kautta

20092019-VPS-FC-Lahti-16 Kuva: Harri Bragge

Vepsun sarjakausi Ykkösessä alkaa 27.6. ottelulla Musan Salamaa vastaan. 

Sitä ennen Vepsu hioo vielä kuntoaan kahdessa harjoitusottelussa. Ensimmäinen niistä pelataan Elisa Stadionilla tiistaina 9.6. klo 20:00 VIFK:ta vastaan, ja jälkimmäinen OmaSP Stadionilla 17.6. SJK:n vieraana.

Huomioithan, että VIFK-ottelun tapahtumaa koskevat tämänhetkiset koronatilanteen aiheuttamat rajoitukset. Jotta VPS voi järjestää tapahtuman turvallisesti, otetaan katsomoon sisään maksimissaan 400 ensimmäistä paikalle saapunutta katsojaa saapumisjärjestyksessä. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.

VPS pyytää katsojia noudattamaan turvallisuusohjeistuksia ja ottamaan ne vakavasti. Stadionille saapuessa ja poistuessa on pidettävä etäisyyttä muihin katsojiin. Katsomo tulee täyttää niin, että pystytään pitämään vähintään yhden istuimen turvavälejä niihin katsojiin, jotka eivät ole perheenjäseniä. 

Ykkösen otteluiden järjestely- ja lipunmyyntikäytännöistä informoidaan vielä myöhemmin, kun tietoa ja ohjeistuksia päivitetään. VPS toivoo, että korona-ajan rajoituksia ja suosituksia voitaisiin isolla Elisa Stadionilla vielä lieventää nykyisestä huomioiden sen, että tämän kokoluokan stadionilla turvavälit voitaisiin ottaa huomioon suuremmallakin yleisömäärällä. 

Ti 9.6. klo 20:00: VPS-VIFK, Elisa Stadion

Ke/On 17.6. klo 18:00: SJK-VPS, OmaSP Stadion

VPS:n kapteenisto valittu
VPS jatkaa harjoituksia

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio