Vahvistusta keskikentälle – Jeff Addai Vepsuun

Addai1

Vaasan Palloseura ja kanadalainen keskikenttäpelaaja Jeff Addai ovat solmineet 1+2 -vuotisen sopimuksen. Addai, 26, liittyi harjoitusrinkiin viime viikolla ja teki nopeasti vaikutuksen valmennukseen. Puolustava keskikenttäpelaaja on pelannut viime kaudet Pohjois-Amerikan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

- Sopimuksen allekirjoittaminen tuntuu todella hyvältä. Olen innoissani. Tämä on minulle uusi maa ja uusi sarja. Hienoa olla täällä, Addai sanoo.

Kanadalainen pelasi viime vuonna 23 ottelua FC Tulsan paidassa USLC -sarjassa. Addai on pelannut aiemminkin Euroopassa. Ottawassa syntynyt pelaaja edusti vuosina 2016 ja 2016 saksalaista VfR Mannheimia. Addai on innoissaan Eurooppaan palaamisesta.

- USLC on kovatasoinen ja kehittyvä sarja, siellä on paljon hyviä pelaajia. Tänne tuleminen on minulle uusi haaste ja askel urallani. Harjoittelin 19-vuotiaana Albaniassa ja olen pelannut myös Saksassa. Hienoa olla taas Euroopassa nauttimassa jalkapallosta, aina positiivinen Addai sanoo.

Vepsun uusin hankinta tuo joukkueen peliin kovuutta. Addai haluaa riistää palloja, mutta omaa myös laadukkaat syötöt.

- Olen aggressiivinen ja vahva pelaaja, joka on myös hyvä pallollisena. Yritän pelata yksinkertaisesti ja auttaa joukkuekavereitani mahdollisimman paljon.

26-vuotias kanadalainen on päässyt nopeasti joukkueen sisään. Seuran ammattimaisuus on tehnyt mieheen vaikutuksen.

- Minulla on hyvä suhde päävalmentajaan. Hän ja kaikki pelaajat ovat tehneet joukkueeseen liittymisen todella helpoksi. Kaikki täällä on todella ammattimaista, aina olosuhteista huoltajaan. Minua on kohdeltu hyvin heti lentokentälle saavuttuani. Tämä on ollut uskomaton kokemus ja odotan loppuvuotta innolla, Addai kehuu.

Kovalla asenteella pelaava keskikenttämies seurasi lauantaina Vepsun Suomen Cupin avausta katsomosta käsin.

- Tulos oli pettymys, mutta mielestäni joukkue toteutti harjoiteltuja asioita. Meillä oli pallonhallinta ja enemmän paikkoja. Olen harjoitusten perusteella varma, että tulemme olemaan voittava joukkue tänä vuonna, Addai sanoo luottavaisesti.

Addai haluaa olla mukana nostamassa Vepsua takaisin Veikkausliigaan.

- Tein pidemmän sopimuksen, koska minä ja seura uskomme, että tämä joukkue voi nousta takaisin pääsarjaan. Se on ykköstavoitteeni ja tulen tekemään kaikkeni sen eteen. Haluan näyttää kykyni, jotta joukkue voi nousta seuraavalle tasolle, Addai kertoo tavoitteistaan.

Päävalmentaja Christian Sund kehuu Addaita kokonaisvaltaiseksi pelaajaksi.

- Jeff ei ole ainoastaan fyysinen pelaaja, joka on hyvä riistoissa. Hän on myös hyvä pallon kanssa. Hän pystyy pelaamaan hyvin ylöspäin ja osaa tasapainottaa peliä. Hän lukee tilanteita ja auttaa puolustuslinjaa. Saamme kokeneen pelaajan, joka haluaa eteenpäin urallaan ja on valmis tekemään sen eteen töitä, VPS-luotsi sanoo uudesta pelaajastaan.

Sund ennustaa Addaille isoa roolia tulevalla kaudella.

- Jeff on avoin ja hänen kanssaan on hyvä keskustella. Hän kyselee paljon asioita pelistä ja ohjaa kanssapelaajia hyvin. Hän tulee olemaan meille tärkeä pelaaja kesällä.

VPS ja Addai jatkavat Suomen Cup taivaltaan ensi lauantaina Kokkolassa. Vepsun ja KPV:n välinen ottelu käynnistyy kello 15:00 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelun kautta.

HANKI KAUSIKORTTI TÄÄLTÄ

Benjamin Hiekkanen liittyy Raitaan
Suomen Cupin avaus päättyi Vepsun tappioon

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio