"Tulevaisuus on hyvissä käsissä"

25.01.2020---VPS-SJK-akt.-19 Kuva: Harri Bragge

VPS Akatemian kauden avaus päättyi ikävään 1-0 -vierastappioon Kokkolassa KPV Akatemian vieraana, vaikka Akatemian avauskokoonpanossa oli useita nuoria VPS:n edustusjoukkueen sopimuspelaajia.

- Tappiosta huolimatta hyvää pelissä oli se, että hallitsimme sitä. Meillä oli useita maalipaikkoja ja kotijoukkueella ei. Mutta jalkapallossa paikoista on pakko tehdä maalit, jos haluaa voittaa pelit. Kovin montaa kertaa ei saa laukoa kolmesta metristä ohi, päävalmentaja Christian Sund manasi.

Pelin positiivisena puolena Sund piti joukkueen nuorempien pelaajien hyviä esityksiä.

Meidän B-junnut, kuten esimerkiksi Roni Hudd ja Antonio Almen, pelasivat hienosti. Onneksi seuran tulevaisuus näyttää olevan hyvissä käsissä, Sund kehaisi.

VPS Akatemia: Leislahti (Pöyhönen 46') - Björkqvist, Lo Giudice, Irumva, Garrett - Achenchab (Hudd 79'), Lehtonen, Polvilampi (Almen 79'), Gatambiye - Lehtimäki (Ali 68'), Mohamed (Mantila 57')

VPS:n edustusjoukkueen kausi alkaa viikonloppuna 4.7. vierasottelulla EIF:ää vastaan Tammisaaressa. Kotimaissaan aikaa koronatauon aikana viettäneet edustusjoukkueen pelaajat Jeff Addai ja Moses Duckrell ovat jo ehtineet palata Suomeen ja liittyvät VPS:n harjoituksiin, kun karanteeni on ohi. 

Ykkösen ottelut tänä vuonna näyttää Elisa Viihde Sport. Ostamalla paketin VPS:n affiliate-linkin kautta normaalihintaan tukee samalla myös Vepsua rahallisesti! https://elisaviihde.fi/sport/joukkue/vaasan-palloseura/1492?affiliate=team-1492 

Huoltaja Teemu Luoma siirtyy uusiin haasteisiin
Akatemian kausi Kolmosessa 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio