Paikat myydään lohkoittain myös VPS:n elokuun otteluissa

20200801-VPS---KPV-0547 Kuva: Samppa Toivonen

VPS:n elokuun otteluissa säilyy sama käytäntö kuin heinäkuun peleissä. Se tarkoittaa, että myös pääkatsomon istumapaikat myydään ilman paikkavarauksia. Sen sijaan stadionin neljään eri lohkoon otettava maksimiyleisökapasiteetti on poistettu, kuten myös kielto liikkumisesta eri lohkojen välillä. 

Täten kaikki stadionin myyntipisteet ovat kaikkien katsojien käytössä. Lisäksi avoinna on kaksi sisäänpääsyporttia. Yksi niistä on pohjoispäädyssä ja yksi eteläpäädyssä. Pohjoinen sisäänkäynti on tarkoitettu katsomolohkojen C sekä A1 A2 A3 sisäänkäynniksi, ja eteläinen sisäänkäynti on tarkoitettu katsomolohkojen B sekä A4 A5 A6 sisäänkäynniksi.  

Tästä huolimatta yleisön odotetaan edelleen noudattavan turvavälejä omatoimisesti! 

Päivitetty otteluinfo Vepsun nettisivuilla: https://vepsu.fi/ottelut/otteluinfo

---

Lisäksi vanhassa katsomossa oleva lasten leikkipaikka Vepsula on taas käytössä. Vepsula sijaitsee puukatsomon vanhoissa VIP-tiloissa, ja sieltä löytyy leluja, pieni futiskenttä sekä piirustus- ja askarteluvälineitä.

Vepsulassa on myös kioski, josta saa makkaraa, kahvia, mehua ja herkkuja. Vepsulassa saa touhuta huonollakin säällä lämpöisessä sisätilassa ja sieltä voi seurata peliä vaivatta joko sisätiloista ikkunan läpi tai ulkoa katsomon puolelta.

Vepsulasta on helppo siirtyä välillä stadionin kulmalla sijaitsevalla lasten alueelle, jossa ylimääräistä energiaa voi purkaa pomppulinnoissa. Lasten alueella on myös kioski palvelemassa asiakkaita. Sekä Vepsulassa että pomppulinna-alueella lapset ovat vanhempiansa vastuulla. Tervetuloa kaikki lapsiperheet! 

Ennakko: VPS vierailee Pietarsaaren keskuskentällä...
Raportti: VPS kaatoi Ykkösen ennakkosuosikki KPV:n...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio