Korona-ajan erityisohjeistus Elisa Stadionilla!

1_fbwww Sisäänkäynnit lohkoihin

Koronarajoitukset aiheuttavat valitettavasti pieniä muutoksia VPS:n ottelujärjestelyihin.

Stadionille, jonka kokonaiskapasiteetti on vähän yli 6000 katsojaa, otetaan heinäkuussa maksimissaan yhteensä 2000 katsojaa. Katsojat on jaettu neljään eri lohkoon, jotka ovat: 

Lohko A1 A2 A3 (pääkatsomon pohjoispuoli),

Lohko A4 A5 A6 (pääkatsomon eteläpuoli ja VIP), 

Lohko B (eteläinen päätykatsomo) ja

Lohko C (pohjoinen päätykatsomo). 

Kuhunkin lohkoon otetaan maksimissaan 500 katsojaa. Jokaisella lohkolla on oma sisäänkäyntinsä, eikä lohkojen välillä liikkuminen ole turvallisuussyistä mahdollista. 

Kausikortilla pääsee sisään jokainen. Pääkatsomoon ostettu kausikortti käy vain siihen lohkoon, missä oma penkki on. Huomioittehan, että heinäkuun rajoitteiden aikana on mahdollista, että omankin paikan kausikortilleen ostanut ei aina voi käyttää omaa paikkaansa, vaan joutuu käyttämään läheisyydessä olevaa paikkaa turvallisuussyistä! 

Päätykatsomon kausikortti käy molempiin päätykatsomoihin, mutta huomaathan, että kumpaankin niistä mahtuu myös vain 500 katsojaa. Mikäli yksi päätykatsomo täyttyy nopeammin kuin toinen, ohjataan 500 ensimmäisen katsojan jälkeen saapuneet siis toiseen päätykatsomoon.

Tämän lisäksi otteluun myydään jonkin verran irtolippuja niihin lohkoihin, joissa on tilaa. Sisäänkäynti heinäkuun otteluihin tapahtuu jokaiseen lohkoon erillisestä sisäänkäynnistä, ja jokaisella lohkolla on omat myyntipisteensä.

Stadionille saapuvaa yleisöä ohjeistetaan toimimaan turvallisesti ja säilyttämään turvavälit. Katsomossa yleisöä pyydetään istumaan ristikkäin niin, että turvavälit säilyvät. Vierekkäin istuminen on sallittua saman perhekunnan tai talouden muiden jäsenten kanssa.

Lippuja VPS:n otteluihin voi hankkia seuran verkkokaupasta, toimistolta sekä pelipäivänä portilta. Lipun voi hankkia pääkatsomoon, pohjoispäätyyn, VPS-katsomoon, invapaikoille tai vieraskatsomoon. VIP-katsojille tulee vielä erillinen ohjeistus. HUOM! Alle 12-vuotiailla on vapaa sisäänpääsy VPS:n otteluihin. 

Yleistä korona-ajasta 

Muistattehan, että vaikka VPS tekee kaikkensa turvallisen ottelutapahtuman järjestämiseksi, niin katsomoon tullaan omalla riskillä. Koronariskin vuoksi joudumme suosittelemaan riskiryhmissä oleville katsojille oman harkinnan käyttämistä ja vapaaehtoista pois jäämistä heinäkuun otteluista.

Stadionille saa tulla vain koronaviruksesta oireettomana. Koronaoireisten (kuume, yskä, ripuli, hengenahdistus, lihaskivut, pahoinvointi) katsojien saapuminen stadionille on ehdottomasti kielletty!

Ottelun voi nähdä myös kotoaan Elisa Viihde Sportin maksullisesta palvelusta, joka maksaa 9,90€ kuukaudessa. Ostamalla paketin tästä linkistä, näkee kaikki Vepsun ottelut ja tukee samalla myös Vepsua rahallisesti: https://elisaviihde.fi/sport/joukkue/vaasan-palloseura/1492?affiliate=team-1492

VPS pahoittelee ottelutapahtumaa koskevia rajoituksia, pyytää kaikkia ottelutapahtumaan saapuvia pitämään itsenäisesti turvavälejä muihin katsojiin ja henkilökuntaan ja toivoo katsojilta ymmärrystä vaikeassa tilanteessa. Rajoitusten noudattamisessa on kyse kaikkien turvallisuudesta.

Elokuussa ja myöhemmin pelattavista otteluista tulee myöhemmin erillinen ohjeistuksensa. 

Otteluiden yksittäisliput ja kausikortit ovat nyt myynnissä Vepsun verkkokaupassa osoitteessa https://www.seamchip.fi/vepsu/. Nähdään Elisa Stadionilla!

Ennakko: Pitkä odotus päättyy - Raidan Ykkösen kau...
Tuttuja naamoja niin joukkueeseen kuin toimistolle

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio