Oma kasvatti palaa Raitaan – Arttu Nuutinen sopimukseen

Nuutinen1

Keskikenttäpelaaja Arttu Nuutinen ja Vaasan Palloseura ovat solmineet tulevan kauden kattavan sopimuksen. Nuutinen, 23, on seuran oma kasvatti, joka aloitti VPS-uransa perinteikkäässä Junnuliigassa. Nuutinen on iloinen paluustaan Raitaan.

- Tosi kivalta tuntuu totta kai. Tätä on odotettu pitkään. Kun lähdin täältä, toivoin aina, että tulisin takaisin. Tosi hyvät fiilikset, vähän kuin kotiin palaisi, keskikenttäpelaaja kertoo.

Nuutinen siirtyi kaudella 2016 Vepsusta lainalle FC YPA:n riveihin pahan loukkaantumisen jälkeen. Tämän jälkeen ura jatkui AC Kajaanissa, jossa vyölle kertyi paljon pelejä Kakkosessa ja Ykkösessä. Viime kaudella Nuutinen edusti VIFK:ta.

- Olen kehittynyt varmaan lähes kaikessa sen jälkeen, kun lähdin täältä. Olen päässyt pelaamaan hyvällä tasolla kuten Ykkösessä Kajaanissa. Se on antanut kokemusta. Vahvuuteni ovat varsinkin pallollisessa pelissä. Lisäksi minulla on taistelutahtoa, olen aggressiivinen puolustussuuntaan, Nuutinen kommentoi.

Taitava keskikenttäpelaaja on harjoitellut joukkueen kanssa jo joulukuun alusta lähtien. Ykkösestä kokemusta omaava Nuutinen uskoo vahvasti Vepsun mahdollisuuksiin tulevalla kaudella.

- Joukkue näyttää hyvältä. Lähdemme aivan varmasti voittamaan jokaista peliä ensi kaudella. Jatketaan vaan kovaa duunia niin hyvä tulee, "Are" sanoo.

VPS:n tosipelit alkavat jo lauantaina, kun SJK Akatemia saapuu Vepsun vieraaksi Fennia Arenalle. Ottelu käynnistyy kello 18 ja liput ovat myynnissä Vepsun verkkokaupassa. Joukkueen tuorein hankinta odottaa peliä innolla.

- Odotan ensinnäkin voittoa. Pidämme palloa, pelaamme Vepsun pelaava futista ja teemme maaleja, Nuutinen toteaa luottavaisena.

Päävalmentaja Christian Sundin mukaan Nuutinen toimii esimerkillisesti myös kentän ulkopuolella.

- Arttu on Vepsun kasvatti, joka on vähän kiertänyt Suomea. Viime kaudella hän pelasi IFK:ssa. Hän oli yksi heidän parhaista pelaajistaan näkemissäni otteluissa. Hän on pelaaja, joka haluaa kehittyä. Arttu tekee oikeita asioita ennen treenejä, treeneissä ja treenien jälkeen, VPS-luotsi kommentoi.

Nuutinen tuo VPS:n keskikentälle monipuolisuutta. Liikkuvalta pelaajalta luonnistuvat sekä puolustavammat että hyökkäävämmät roolit keskikentällä.

- Arttu on näyttänyt harjoituksissa, että hän haluaa olla Vepsun pelaaja. Mielenkiintoinen pelaaja, jolla on hyviä ominaisuuksia. Hän pystyy myös pelaamaan eri rooleissa keskikentällä, Sund sanoo.

HANKI KAUSIKORTTISI TÄÄLTÄ

Tuomas Pöyhönen VPS:n tolppien väliin
Ville Koskimaa palaa Vepsuun

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio