Kauden avausta siirretään

elisa-stadion

Kotiavaus MuSaa vastaan siirtyy heinäkuulle.

VPS:n ja MuSan välistä Ykkösen kauden avausta on päätetty siirtää. Alun perin 27. kesäkuuta pelattavaksi suunniteltu ottelu pelataan 15. heinäkuuta. Ottelusiirto on tehty johtuen vielä kesäkuussa voimassa olevasta 500 katsojan yleisömäärärajoituksesta. 

Heinäkuussa rajoituksia lievennetään, ja ottelutapahtuma on mahdollista järjestää niin, että stadionille voi ottaa sitä enemmän katsojia. Ottelujärjestelyjen tarkempia yksityiskohtia hiotaan vielä yhteistyössä viranomaisten kanssa, mutta joka tapauksessa katsomoon voidaan ottaa niin paljon katsojia, että kaikki kausikortin hankkineet mahtuvat sisään turvallisesti. 

Vepsun Ykkösen kausi alkaa siis vierasottelulla Tammisaaressa 4.7 EIF:ää vastaan. Ensimmäinen kotiottelu pelataan Elisa Stadionilla lauantaina 11.7., ja vastaan asettuu MYPA Kouvolasta.

---

Yksittäisliput peleihin tulevat myyntiin myöhemmin, mutta kausikortit ovat edelleen myynnissä Vepsun verkkokaupassa: https://www.seamchip.fi/vepsu

Ykkösen ottelut on nähtävissä Elisa Viihteen kautta. Tilaamalla seuraavasta linkistä tuet samalla myös Vepsua rahallisesti! https://elisaviihde.fi/sport/joukkue/vaasan-palloseura/1492?affiliate=team-1492 

Akatemian kausi Kolmosessa 2020
SJK päihitti Vepsun

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio