Huuda Vepsu voittoon!

Paviljonki

Nyt sinulla on mahdollisuus auttaa VPS Junioreita ja VPS:n edustusjoukkuetta huutamalla. Oheinen Luoman Puutuote Oy:n Vepsulle lahjoittama tyylikäs piharakennus on nyt Huuto.netin kautta huudettavissa, ja korkein huuto saa tuotteen itselleen perille toimitettuna. Kaikki tuotot menevät lyhentämättömänä tasan VPS Junioreiden ja VPS edustusjoukkueen hyväksi.

Lillevilla Paviljonki 4
Suositushinta 1990€

Paviljongissa kelpaa grillailla tai nauttia kesäpäivästä!

Pohja-ala on noin 7,7 neliömetriä, yhden sivun ollessa 1,75 metriä pitkä. Harjan korkeus on 3,3 metriä, ja sivuseinätkin ovat 2,5 metriä korkeat joten sisällä on runsaasti tilaa. Pariovet ja ikkunat tuovat sisätilaan runsaasti luonnonvaloa.

Voittava huuto sisältää paviljongin. Pakettiin kuuluu myös kaksi ottelukohtaista VIP-lippua yhteen Vaasan Palloseuran kotipeliin (voimassa 31.12.2021 saakka) ja 100 euron edestä fanituotteita VPS shopista.

Lisäksi K-Rauta Vaasa lahjoittaa huutokaupan voittajalle 20 litraa Tikkurila PikaTeho maalia ja kymmenen pilariharkkoa mökin perustuksiin. Tuotteet saa noutaa Vaasan K-Raudasta huutokaupan päätyttyä.

Paviljongin toimitusehdot 

Huutokauppaan pääset täältä.

VPS kasvosuojat nyt myynnissä
Pekka Utriaisen muistoa kunnioittaen

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio