Huoltaja Teemu Luoma siirtyy uusiin haasteisiin

20092019-VPS-FC-Lahti-20-1 Kuva: Harri Bragge

Vepsun pitkäaikainen huoltaja Teemu Luoma jättää työnsä tänään. Luoma ehti työskennellä Vaasan Palloseurassa joulukuusta 2013 eteenpäin.

- Yksi aikakausi päättyy minun elämässäni Raidan kanssa. On ollut mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin jalkapallon merkeissä niin täällä Vaasassa kuten myös Vaasan ulkopuolella, Teemu kertoo läksiäisiksi.

Luoma aloitti Vepsussa hierojana, minkä kautta hän päätyi lopulta seuran kokopäiväiseksi huoltajaksi.

On paljon ihmisiä joita haluaisin kiittää. Ensimmäisenä tietysti Takkua siitä, että antoi minulle tämän mahdollisuuden työskennellä Vepsussa, kun hän soitti sen ensimmäisen kerran ja kutsui apuun. Haluan myös kiittää Okaa ja Peteä siitä, että pystyin tekemään rakkaasta harrastuksesta ammatin, Luoma kertoo.

Vuosien varrella Luoma ehti nähdä monenlaisia pelaajia ja valmentajia, kuten myös menestystä ja huonompia aikoja. Geezers Hietalahden laulun sanojen vastaisesti hän päätyi seuraamaan Vepsua tällä kertaa tosin Euroopasta divariin eikä toisinpäin.

- Pelaajat ja taustat ovat vaihtuneet, mutta kaikkien kanssa on ollut kiva tehdä duunia.

- Parhaiksi muistoiksi jäävät ehdottomasti europelit. Niistä kaikki jäivät mieleen, mutta erityisesti se kerta, kun päästiin jatkoon (Olimpija Ljubljanaa vastaan vuonna 2017), Luoma muistelee.

Vepsua Luoma ei ole jättämässä kokonaan, vaan hänen suunnitelmissaan on edelleen käydä katsomassa niin monia pelejä kuin vain ehtii.

- Jos alan kaikkia erikseen kiittelemään, niin tässä menee kauan. Siispä erästä valmentajaa (Olli Huttusta) lainaten: Kaikille kiitos kaikesta! Seuraa raitaa, ja nähdään taas katsomossa, Luoma päättää. 

VPS:n uusi huoltaja julkistetaan myöhemmin.

Tuttuja naamoja niin joukkueeseen kuin toimistolle
"Tulevaisuus on hyvissä käsissä"

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio