Harjoituksissa yli kymmenen testipelaajaa

Harjoitukset-11

Vaasan Palloseura käynnisti tällä viikolla try out -harjoituksensa. Ilmoitus try out -harjoituksista herätti paljon mielenkiintoa, ja halukkaita oli lopulta niin paljon, että kaikkia ei voitu ottaa mukaan. Tällä viikolla mukana on yli kymmenen testipelaajaa ja ensi viikolla harjoituksiin liittyy vielä lisää testipelaajia.

Näyttöjä on antamassa useita alueen pelaajia, kuten jo viime viikolla harjoituksissa olleet Eddie Hiekkanen, Hane Birhane, Miika Niemi ja Arttu Nuutinen. Myös Paulus Mehtonen Norvalla FF:stä harjoittelee tämän viikon VPS:n kanssa.

Pelaajia on saapunut myös muualta Suomesta. Mukana on mm. keskikenttäpelaaja Eetu Puro, joka on edustanut aiemmin Vantaan Jalkapalloseuraa, viime kaudella Ykkösessä AC Kajaanin paidassa pelannut puolustaja Samuel Mahlamäki sekä AC Oulussa usean kauden ajan pelannut laitapuolustaja Juuso Kemppainen.

Näytillä on myös irlantilainen laitapuolustaja Tommy Cooney ja norsunluurannikkolainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Donald Bende. Maaleja tällä viikolla vartioivat Mika Kaarre ja Johannes Ström VIFK:sta.

Iso harjoitusryhmä on mahdollistanut pelinomaiset harjoitteet. Fennia Arenassa pelattiin tänään vauhdikasta koko kentän peliä.

- Testipelaajista näkee, minkälaisia pelaajia he oikeasti ovat, kun he pelaavat isoa peliä. Treenit näyttivät tänään hyviltä ja tasokin oli ok, kun mietitään, että tämä on vasta toinen viikko ja pelaajat eivät tunne toisiaan vielä niin hyvin, päävalmentaja Christian Sund kertoo.

Try out -harjoitukset ovat sujuneet päävalmentajan toiveiden mukaisesti ja pelaajat ovat olleet liikkeellä oikealla asenteella.

- Pelaajien asenne on ollut hyvä. Ensimmäiselle viikolla pyrimme vain pääsemään liikkeelle, mutta tällä viikolla treeneihin on tullut lisää intensiteettiä. Kaikki nyt mukana olleet pelaajat ovat näyttäneet, että he haluavat oikeasti olla täällä, VPS-luotsi kehuu.

Sund uskoo löytävänsä tällä ja seuraavalla viikolla pelaajia, jotka jatkavat joukkueen kanssa myös ensi vuoden puolella.

- Olen jutellut kaikkien pelaajien kanssa ja tässä on hyviä tyyppejä, joiden haluaisin jäävän. Ei vaan se millaisia he ovat kentällä, vaan myös sen ulkopuolella. Etsimme pelaajia, jotka haluavat olla täällä. Olemme sopineet, että testipelaajat ovat täällä viikon kerrallaan. Hyvän vaikutuksen tehneet pelaajat palaavat sitten tammikuussa harjoituksiin. Vaasassa asuvat testipelaajat voivat olla joukkueen mukana koko joulukuun ajan.

Vaikka testipelaajia on paljon, päävalmentaja kertoo saavansa hyvän käsityksen kaikkien pelaajien kyvyistä.

- Tänään oli mukana 22 pelaajaa. Niistä kuusi oli sellaisia, joita en ole nähnyt ennen. Sain jo tänään hyvän kuvan heistä pelaajina. On ymmärrettävää, että kaikki eivät ole vielä hyvässä kunnossa, mutta voin katsoa heidän liikettään, ensimmäistä kosketustaan ja syöttöjään.

VPS harjoittelee perjantaihin 20.12. asti, jonka jälkeen edessä on kahden viikon joululoma.

HANKI EDULLINEN KAUSIKORTTI TÄÄLTÄ

VPS mukana Rewell Centerin Joulutori -tapahtumassa
Hyvän tahdon Black Friday oli menestys – Hope ry:l...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio