Harjoitukset käynnistyivät vaasalaispelaajien voimin

Ensimmiset-treenit

Vaasan Palloseura palasi tänään harjoituskentälle kuukauden kestäneen tauon jälkeen. Fennia Arenalla nähtiin erittäin vaasalainen harjoitusryhmä, sillä lähes kaikki harjoituksissa mukana olleet pelaajat ovat VPS:n tai VIFK:n kasvatteja.

- Oli mukava päästä kentälle taas. Emme ole olleet pelaajien kanssa yhdessä yli kuukauteen, joten oli kiva päästä taas treenaamaan. Näytti siltä, että pelaajat viihtyivät kentällä. Tänään mukana olleista pelaajista yksi on Oulusta ja loput Vaasasta. Tänään oli hyvännäköiset treenit. Pelaajilla oli näytönhaluja, päävalmentaja Christian Sund kertoo.

Joulukuun ensimmäisissä harjoituksissa oli mukana 16 pelaajaa. Treeneissä oli mukana muun muassa sopimuspelaajia ja viime kaudella akatemiaa edustaneita pelaajia. Kaikki sopimuspelaajat eivät olleet harjoituksissa mukana, koska muutama pelaaja liittyy harjoitusvahvuuteen vasta tammikuun alussa. Lisäksi näyttöjä olivat antamassa Eddie Hiekkanen, joka edusti viime kaudella Sundomia sekä Arttu Nuutinen, Hane Birhane ja Miika Niemi, jotka edustivat viime kaudella VIFK:ta.

Tämä viikko harjoitellaan tällä ryhmällä, mutta ensi viikolla harjoituksissa nähdään paljon uusia kasvoja. Try out -harjoitukset käynnistyvät maanantaina ja päättyvät perjantaina.

- Ensimmäisellä viikolla pyrimme pääsemään liikkeelle. Totta kai kaikessa mitä teemme on takana ajatus ja periaate, jota haluamme toteuttaa myös kesällä. Jokaisella harjoituksella on tarkoitus. Ensi viikon kohokohta tulee olemaan perjantai. Pelaamme silloin 11 vs 11. Pyrimme rakentamaan sellaisen viikon, että sitten kun perjantai tulee, kaikki ovat valmiita, Sund sanoo.

Ensimmäisen viikon harjoitusryhmä:

Ahola, Patrik

Birhane, Hane

Björkqvist, Tobias

Gatambiye, Fabrice

Hiekkanen, Eddie

Häggback, Rasmus

Irumva, Augustin

Lehtimäki, Akseli

Lehtonen, Valtteri

Niemi, Miika

Nuutinen, Arttu

Polvilampi, Kasperi

Sarr, Momodou

Sillah, Samba

Strandvall, Sebastian

Suokko, Jesper

HANKI EDULLINEN KAUSIKORTTI KAUDELLE 2020

Kausikortilla kokeilujakso Wasa Sports Clubiin
Junnuliigalla edessään juhlavuosi - Ilmoittautumin...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio