Ennakko: Karanteenista palaava VPS vierailee Porin Karhuhallissa

20200930-VPS---FF-Jaro-0367 Kuva: Samppa Toivonen

Kun VPS lähti kotimatkalle voitokkaasta Kajaani-ottelusta sunnuntaina 4.10, alkoi se valmistautua KTP:n kohtaamiseen heti seuraavalla viikolla. Sitten suunnitelmat menivät uusiksi, kun joukkueen sisältä todettiin koronavirustartunta. Kuusi päivää vaihtuikin kuudeksitoista ja kotkalaiset porilaisjoukkue Musan Salamaksi. 

Huomenna tiistaina odotus on vihdoin ohi, kun ottelu MuSaa vastaan käynnistyy klo 18:30, mutta olosuhteet otteluun valmistautuessa eivät ole olleet parhaat mahdolliset. Koko joukkueen karanteeni tarkoitti myös 10 päivän paussia joukkueharjoituksista, joita voitiin jatkaa vasta vasta viime viikon torstaina. VPS:n päävalmentaja Christian Sund ei ole kuitenkaan jäänyt rypemään murheessa, vaan hän on pelien jatkumisesta olosuhteisiin nähden positiivisella mielellä.

- Tilanne on se, mikä se on. Monta pelaajaa on poissa. Muutama on vielä karanteenissa, ja kaksi ei ole vielä palautunut. Mutta lukuun ottamatta sitä, että kaikki pelaajat eivät ole käytettävissä, on valmistautuminen sujunut hyvin. Saamme me silti 11 pelaajaa kentälle, ja hyvillä mielillä lähdetään, kun päästään pelaamaan, Sund kertoo.

Huomisen vastustaja MuSa aloitti oman kautensa paljon ennakoitua vahvemmin, ja haki ansaitun pisteen Hietalahdestakin. Porilaiset keikkuivat elokuuhun asti aivan Ykkösen kärkisijoilla, mutta kesän lento ei jatkunut syksyyn asti. Elokuun jälkeen MuSa on onnistunut voittamaan vain sarjan häntäjoukkueet SJK Akatemian ja MYPA:n. Huonon vireen johdosta MuSa on valunut sarjataulukossa aina kahdeksannelle sijalle asti - joskin se on edelleen vain pisteen verran viidentenä olevaa Vepsua perässä.

Alkukauden jälkeen Ykkösen seurat kuitenkin tietävät, että MuSa pitää ottaa edelleen tosissaan. Brittityylistä futista pelaavat porilaiset nojaavat alakerrassa tiukkaan yhteispeliin ja vahvaan fyysisyyteen, ja hyökkäyspäässä sillä on pari vaarallista yksilöä. Raumalta saapunut laitahyökkääjä Juuso Aalto on paukuttanut peräti 14 maalia, ja tulitukea on antanut yli kaksimetrinen färsaarelainen keskushyökkääjä John Fredriksen kahdeksalla maalillaan.

- Meillä on suunnitelmia, miten pitäisi MuSa kaataa. Tästä tulee vähän erilainen peli kuin edellisistä otteluistamme. MuSalla on suoraviivainen ja fyysinen joukkue, joka on hyvä erikoistilanteissa. He haluavat kaksinkamppailla ja saada rytmin pois meidän pelistämme. Siksi on tärkeää, että silloin kun meillä on pallo, emme anna sitä heti takaisin heille, vaan pystymme löytämään pallollisen rytmin. Tulee varmaan mielenkiintoinen peli, Sund kommentoi huomisen vastustajaa.

Sund oli tyytyväinen VPS:n nousujohteisiin peliesityksiin juuri ennen koronan aiheuttamaa taukoa. Sunnuntaina 4.10. AC Kajaani kaatui vieraissa 2-0 Samu Alangon ja Sebastian Strandvallin hienoilla maaleilla.

- Uskon, että pystytään jatkamaan meidän hyviä esityksiä. Täytyy kuitenkin muistaa, että meillä on tällainen tilanne, jota ei ole ennen ollut. Neljä peliä 12 päivään, ja tällainen tilanne joukkueessa. Varmasti peluutamme myös pelaajia, jotka ovat tähän mennessä pelanneet vähemmän, koska muuten meillä ei riitä pelaajia. Mutta kuten aikaisemmin sanoin, menemme Poriin silti hakemaan voittoa. Tavoitteenamme on voitto kaikista neljästä jäljellä olevasta pelistä, Sund päättää.

Varmat poissaolot: Samba Sillah, Honar Abdi, Samu Alanko, Aatu Laatikainen, Benjamin Hiekkanen, Augustin Irumva

HUOM! MuSa tiedotti maanantaina, että Porin Stadionille sataneen lumen vuoksi ottelu pelataan alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen Porin Karhuhallissa! 

Nyt kun koronavirus jyllää Vaasassa, tarvitsevat kaikki tilanteesta kärsivät paljon tukea. Se tarkoittaa, että lockdownissa tällä hetkellä olevaa Vepsuakaan ei saa jättää yksin!

Haastamme siis kaikki näyttämään tukensa Raidalle ja hankkimaan VPS Lockdown Support -paketin edullisesti Vepsun verkkokaupasta osoitteesta https://www.seamchip.fi/vepsu - hinnat alkaen vain 15 €. Nimensä hienolle kannattajaseinällemme saa jo 20 € hintaan! 

 ELISA TÄYTEEN! 

Nyt tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus ottaa koko LOHKO haltuun turvallisessa ottelutapahtumassa. VPS nimittäin huutokauppaa kauden kahteen viimeiseen Elisa Stadionille 10 lippua per ottelu, joka on lokakuussa stadionin maksimikapasiteetti. ENEMPÄÄ KATSOJIA KUIN NÄMÄ 10 ONNEKASTA EI SIIS PELIIN PÄÄSE! 

Tarjouksen voit tehdä VPS:n Huuto.net -sivulla!

Ottelut ovat siis:

Su/sö 25.10. klo 16:00: VPS - Gnistan

Ke/On 28.10. klo 18:30: VPS - KTP

Lippupakettiin sisältyy: 

- Oma paikka omasta katsomolohkosta. Tämä tarkoittaa siis yhtä katsojaa per koko katsomolohko, joka nimetään ottelua varten lippupaketin ostaneen henkilön mukaan!

- VPS-kaulahuivi

- VPS-pipo 

- VPS Kalenteri 2021

- Restaurant HEJM valmistama ateria

- Juomatarjoilu (virvokkeet ja/tai k18)

- Maskit ottelun ajaksi

---

Tässä vaikeassa tilanteessa emme voi valitettavasti priorisoida nykyisen kausikortin haltijoita, joten kausikortilla ei pääse näihin kahteen otteluun. Vuoden 2021 kausikorttia ostaessaan saa halutessaan kompensaation nyt menetetystä kahdesta ottelusta. Kausikortin omistajille on tiedotettu tästä sähköpostitse. Uutinen: https://www.vepsu.fi/2020-testi/elisa-taeyteen

Kuten kaikki Ykkösen ottelut, on tämäkin peli katsottavissa Elisa Viihde Sportista. Paketin voi tilata tästä linkistämme normaalihintaan, mutta samalla tukien Vepsua osalla summasta: https://elisaviihde.fi/sport/joukkue/vaasan-palloseura/1492?affiliate=team-1492

MuSa - VPS ti 20.10. klo 18:30 @ Porin Karhuhalli

Raportti: VPS voitti Porissa ansaitusti
Elisa täyteen! - VPS huutokauppaa kaikki 10 lippua...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio