Akatemialle niukka tappio

WhatsApp-Image-2019-09-01-at-18.29.59

VPS J Akatemia – OLS 1-2 (0-0)

48' Polvilampi 1-0

61' Vääräniemi 1-1

86' Kemilä 1-2

VPS J Akatemia kohtasi Oulun Luistinseuran sunnuntaina Kakkosen C-lohkon ottelussa Elisa Stadionilla. Edustusjoukkueen mukana testisopimuksella oleva Chinonso Edeh teki ottelussa debyyttinsä raitapaidassa.

Akatemia aloitti ottelun hyvin ja loi useita vaarallisia maalintekopaikkoja. Puoliajalle lähdettiin kuitenkin maalittomassa tasatilanteessa Akatemian hallinnasta huolimatta. Kasperi Polvilampi iski ottelun avausmaalin, kun pelikellossa oli 48 minuuttia. Akatemian hyvä ote alkoi lipeämään johtomaalin jälkeen, ja OLS kuittasi melko pian Jyri Vääräniemen maalilla.

Vierasjoukkue määräsi tahdin toisella jaksolla, mutta Akatemia näytti taistelevan itselleen tasapelipisteen. OLS:n Kaapo Kemilä onnistui kuitenkin maalinteossa aivan ottelun lopussa. Akatemia ei onnistunut enää iskemään tasoitusmaalia, joten pisteet matkasivat Ouluun.

Akatemian valmentaja Jan Berg sanoi, että Akatemian peli ei toiminut enää johtomaalin jälkeen.

- Harmittaa tietenkin, kun johtoasema hukattiin. Ensimmäinen jakso oli hyvä, ja maalin asti pelattiin ihan hyvin. Maalin jälkeen tuli jonkinlainen kipsi ja oltiin kyllä altavastaajana. Maali roikkui ilmassa, Berg kommentoi.

Berg oli silti tyytyväinen joukkueen esitykseen varsinkin ensimmäisellä jaksolla.

- Pääsimme hyökkäämään hyvin hitailla hyökkäyksillä. Löydettiin tilat, mihin syöttää ja meillä oli useita hyviä paikkoja ensimmäisen jakson aikana. Saimme riistoja hyvin ja puolustimme tiiviisti. OLS sai paikkansa vastahyökkäyksistä. Maalin jälkeen hävisimme keskikentän ja kakkospallot. Sitten peli alkoi kääntymään niille.

Akatemian pelit jatkuvat lauantaina 14.9., kun vierasottelussa kohdataan KuFu98. Nyt joukkueella on edessään lyhyt tauko.

- Nyt viikko huilataan ja sitten neljän pelin loppurutistus. Hyviä pelejä tulossa ja napsitaan sieltä muutama piste, Berg kertoi. 

VPS:n tukipaketti ja tulevaisuus
Raportti: HIFK taipui Vepsun käsittelyssä

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio