VPS:n kokoonpanossa tänään kaksi uutta sopimuspelaajaa

VPS:n kokoonpanossa tänään kaksi uutta sopimuspelaajaa

Vaasan Palloseura on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Keskikenttäpelaaja Kim Bölingin sopimus on mallia 1+1 vuotta ja maalivahti Erik Hildenin sopimus on yksivuotinen.

Böling, 24, on Närpes Kraftin kasvatti, joka nuorena pelasi lukuisia juniorimaaotteluja. Böling pelasi VPS:ssa kausilla 2010-13 kaikkiaan 46 Veikkausliiga-ottelua. Sen jälkeen hän on edustanut kasvattajaseuraansa Kraftia. Böling teki viime kaudella Kakkosessa kymmenen maalia.

– Kim on harjoitellut meidän kanssamme nyt marraskuun alusta lähtien. Hän on parantanut koko ajan tämän jakson aikana. Kehityksen pitää jatkua myös muun muassa fysiikan ja puolustamisen suhteen. Hänellä on näytön paikka, Vuorinen toteaa.

Erik Hilden on puolestaan A-juniori-ikäinen maalivahti, joka oli jo viime vuonna loppukaudesta haistelemassa liigajoukkueen tunnelmaa harjoituksissa.

– Erik on A-junnu, joka harjoittelee meidän kanssamme säännöllisesti. Tavoite on, että meillä on kolme sopimusmaalivahtia. Hilden pääsee nyt kovempaan ympäristöön, mikä kehittää häntä.

VPS:n kokoonpano tänään:

Avaus: Meerits – Lampi, Koskimaa, Viitikko, Engström – Laatikainen, Vahtera, Voutilainen, Lähde, Hakola – Clennon

Penkillä: Hilden (mv), Lahti, Levänen, Gatambiye, Böling, Soiri, Morrissey

Artikkelikuva: Harri Bragge.