VPS ja tie pohjoiseen vol. 1 – näin seuraat ottelua

VPS ja tie pohjoiseen vol. 1 – näin seuraat ottelua

Vaasan Palloseura kohtaa vieraskentällä PS Kemin. Kyseessä on kauden ensimmäinen Lapin matka, seuraava on edessä reilun viikon päästä RoPSin vieraaksi Rovaniemelle.

La 30.7. klo 16:00 PS Kemi-VPS Sauvosaaren kentällä

Sarjan kolmantena keikkuvalla Vepsulla on kuuden ottelun voittoputki ja se on viiden viimeisen matsin kuntopuntarin mukaan Veikkausliigan kuumin joukkue. Vain RoPS on Vepsun tavoin voittanut viidestä viime ottelustaan kaikki, mutta rovaniemeläisten maaliero on kaksi maalia huonompi kuin Raidan.

Sarjan kahdeksantena majaileva PS Kemi taas on kuntopuntarin perusteella tällä hetkellä Veikkausliigan kolmanneksi heikoiten suorittanut joukkue. Mainion alkukauden pelannut nousijaryhmä on viidestä viime ottelustaan saalistanut vain yhden tasapelipisteen. Samanlaisella saldolla ovat viime aikoina operoineet FC Inter ja PK-35 Vantaa, mutta Kemillä on joukkueista paras maaliero viiden viimeisen matsin osalta.

Kemi ei kuitenkaan ole helppo paikka vierailla ja Sauvosaaressa nähtäneenkin mielenkiintoinen, kahden erilaisen joukkueen kohtaaminen. Keväällähän PS Kemi oli ainoa joukkue, joka haki täyden pistepotin Kaarlen kentältä, joten nyt olisi revanssin paikka.

Ottelua voit seurata Ruutu+:n tai ISTV:n kautta kätevästi. Ottelu on myös osa Nelosen Futiskierrosta, mutta pääotteluna nähdään HIFK-SJK. Twitterissä pelistä raportoivat tuttuun tapaan tilit @vps1924 ja @vps1924_se käyttäen hashtagia #vpslive, sekä yleisiä #vepsu, #veikkausliiga ja #seuraaraitaa.

Kuva: Harri Bragge / HB-Photography.