VPS J Akatemialle kauden ensimmäinen tappio

fabyyy

VPS J Akatemia koki kauden ensimmäisen tappionsa lauantaina. Ottelu päättyi lukemin 0-1 KPV Akatemian voittoon.

Tappio oli VPS J Akatemialle kauden ensimmäinen. Kolme aiempaa kamppailua Akatemia oli voittanut 4-0, 2-1 ja 4-1. Elisa Stadionilla pelatussa KPV Akatemia -ottelussa edettiin maaleitta hyvin pitkään, kunnes vieraiden Kur Kurlual onnistui maalinteossa pelin 76. minuutilla. Kurlual oli todellinen "super-sub", sillä hänet oli vaihdettu kentälle vain minuuttia aiemmin.

Vepsun riveissä pelasi taas pitkä liuta edustusjoukkueen sopimuspelaajia, sillä omista kasvateista kokoonpanossa olivat Akseli Lehtimäki, Leevi Mäkilä, Momodou Sarr ja Fabrice Gatambiye. Maalilla pelasi Samu Volotinen ja muista edustuksen pelaajista mukana olivat Akseli Kalermo ja Hindrek Ojamaa. Kaikki pelasivat täydet minuutit ja Gatambiye pääsi pöytäkirjoihin myös varoituksen muodossa.

Neljän pelaamansa ottelun jälkeen VPS J Akatemia on sarjassa kolmantena, joskin tasapisteissä sekä kärkikaksikko Korsnäs FF:n ja FC Kiiston, että neljäntenä olevan KPS:n kanssa. KPS on niin ikään pelannut neljä kamppailua, Kiisto ja Korsnäs yhdet vähemmän. Voitolla KPV Akatemia nousi viidenneksi.

Seuraavan kerran VPS J Akatemia pelaa tiistaina, kun se kohtaa vieraissa Sundom IF:n.

Katso tarkemmat tilastot KPV Akatemia -ottelusta tästä.