VPS J Akatemia tasasi pisteet sarjajumbon kanssa

VPS-ILVES-2_20180619-174746_1

VPS J Akatemia pelasi tänään tasapelin Pedersöre FF:n kanssa tiistai-iltana miesten Kolmosessa. Kamppailu miteltiin Elisa Stadionilla.

Ottelu päättyi 0-0 -lukemin, vaikka VPS painosti rajusti. Ensimmäisen 15 minuutin aikana Raita oli antanut muun muassa jo kuusi kulmapotkua. Se rakensi läpi jakson hyviä hyökkäyksiä, mutta maalinteko ei onnistunut hyvistäkään paikoista.

PeFF:n paikat syntyivät lähinnä vastahyökkäyksistä. Kertaalleen avausjaksollakin VPS-vahti Mika Kaarre joutui venymään vaikeampaan torjuntaan. Sarjajumbo PeFF onnistui matalassa puolustamisessaan hyvin ja piti palloa ja peliä hallinneet vepsulaiset nollilla.

Ottelun lopussa nähtiin vielä muutama varoitus. VPS:n Augustin Irumwa ajettiin ulos neljännellä lisäaikaminuutilla.

Tänään kentällä nähtiin edustusjoukkueen pelaajista ainoastaan juniori-ikäisiä pelaajia. Avauskokoonpanossa edustukseen rinkiin kuuluvista pelasivat Akseli Lehtimäki, Leevi Mäkilä, Mudu Sarr ja Khamis Maki ja penkiltä sisään tuli Jesper Suokko.

VPS J Akatemia on nyt pelannut kahdeksan peliä, joista se on voittanut kuusi, pelannut yhden tasan ja hävinnyt yhden. Pisteitä on kasassa kaikkiaan 19.

Seuraavan kerran Akatemia pelaa 28.6. Kokkolassa KPS:aa vastaan. Seuraava kotipeli pelataan 6.7. ja tuolloin vastassa on Korsnäs FF.