Seuraa Raitaa on oodi Vepsulle

Seuraa Raitaa on oodi Vepsulle

Kannattajat laulavat mukana Kuningas Pähkinän & Setä Tamun uudella VPS-aiheisella kappaleella.

Vierailut toisten artistien kappaleilla ovat hip-hopissa yleisiä, mutta Kuningas Pähkinän & Setä Tamun uuden “Seuraa Raitaa” -kappaleen vieras on musiikkimaailmassa erikoisempi tuttavuus. Kappaleen kertosäkeen ja loppuhuipennuksen kajauttaa nimittäin Geezers Hietalahti -kannattajaryhmä, joka vastaa katsomotunnelmasta Vepsun kotiotteluissa.

– Kotiseuturakkaus on toistuva teema biiseissämme, ja mikä olisi vaasalaisempaa kuin Vepsun matseissa käyminen? Kun päätimme tarttua aiheeseen, meille oli ehdottoman tärkeää saada Hietalahden eteläpäädyn isännät mukaan, Kuningas Pähkinä kommentoi yhteistyötä.

– Pyrimme uudistumaan uuden Elisa stadionin myötä ja tämä yhteistyö poiki biisin, joka raikastaa ilmettämme. On erityisen hieno asia, että se on paikallisten toimijoiden tekemä, kommentoi asiaa puolestaan VPS:n tiedottaja Ilkka Kittilä.

Seuraa Raitaa -kappaleen ensiesitys kuultiin perjantaina 8.7. loppuunmyydyllä Elisa Stadionilla, jossa VPS kukisti FC Lahden uuden stadionin ensimmäisessä Veikkausliiga-ottelussa. Kappaleen voi kuunnella myös YouTubesta ja Spotifysta sekä ostaa digitaalisista biisikaupoista.

Kuluva vuosi on ollut valoisa Kuningas Pähkinälle ja Setä Tamulle. Musiikkia vuodesta 2000 yhdessä tehnyt kaksikko vastaanotti juuri ensimmäisen kultalevynsä “Ollaan Kaikki Pinkkejä Sisältä” -singlestä. Maaliskuussa julkaistu kappale keräsi jalometalliin oikeuttavat 2 miljoonaa toistokertaa alle kolmessa kuukaudessa.

Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu nähdään seuraavan kerran livenä torstaina 28.7. Seinäjoella järjestettävässä Solar Soundissa, jossa he nousevat lavalle yhdessä Stigin kanssa Yön Polte -superkokoonpanona.

Lisätiedot
Pekka Karppinen
live@palmupuistikko.fi
040 5333 070

Lataus- ja kuuntelulinkit
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=XwzfC4WljfU
Spotify: https://open.spotify.com/album/3SnCDrgVroMS8bXyqejjGS
iTunes: https://itunes.apple.com/fi/album/seuraa-raitaa-single/id1131538545?l=fi

Pressikuvat
http://www.palmupuistikko.fi/yhteystiedot