Rovaniemen keskuskentällä todettiin pommiuhka pelin jälkeen – tilanne nyt stabiili

Rovaniemen keskuskentällä todettiin pommiuhka pelin jälkeen – tilanne nyt stabiili

RoPSin ja VPS:n kohtaaminen sai pelin päätyttyä erikoisen käänteen, kun Rovaniemen keskuskentällä todettiin pommiuhka.

Molemmat joukkueet evakuoitiin nopeasti pelin jälkeen pois stadionilta.

– Julhlimme ja olimme iloisia voitosta kopissa. Ovi oli kiinni ja sitä alettiin yhtäkkiä hakkaamaan täysillä. Itse luulin, että minua tullaan hakemaan lehdistötilaisuuteen, mutta sitten kuului käsky, että kaikki pihalle pommiuhan takia. Meidät evakuoitiin nopeasti ulos stadionilta. Seisoskelimme ulkona kylmässä, pelaajat pelivermeissä vielä, jonkin aikaa ja odottelimme. Sitten bussimme tuli ja menimme bussiin istumaan, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi tilannetta.

Joukkue päätti käyttää ajan hyväkseen ja käydä syömässä. Tilanne on nyt rauhoittunut, mutta voi viedä aikaa ennen kuin joukkue pääsee lähtemään kotia kohti. Parhaillaan odotellaan takaisin stadionille suihkuun pääsyä.

– Nyt odottelemme edelleen, että pääsisimme suihkuun ja hakemaan kamppeemme kopista. Pelaajilla on edelleen osalla läpsyt ja osalla futiskengät. Poliisi ja viranomaiset tekevät totta kai protokollan mukaan asiat ja paikalla on paljon poliiseja koirineen. Istuinpaikat, pukukopit ja muut mahdolliset tutkitaan tarkasti. Tässä voi mennä aikaa, mutta tilanne on stabiili ja meillä on kaikki OK, Vuorinen jatkoi.