Pelikausi käyntiin viikon kuluttua – liput tammikuun peleihin myynnissä

Pelikausi käyntiin viikon kuluttua – liput tammikuun peleihin myynnissä

Vaasan Palloseura starttaa pelikautensa pre-seasonin osalta viikon päästä lauantaina, kun se kohtaa ruotsalaisen Umeå FC:n Fennia Arenassa.

Ottelu alkaa lauantaina 20.1. kello 17:00 ja liput ovat myynnissä verkkokaupassa. Kyseinen harjoitusottelu on ensimmäinen mahdollisuus nähdä tositoimissa uusia sopimuspelaajia kotiotteluiden osalta.

VPS on kiinnittänyt joulu- ja tammikuun aikana toppariduo Eero-Matti Auvisen ja Akseli Kalermon, laitapuolustaja Hindrek Ojamaan, sekä hyökkääjä Douglas Caen. Ennen Umeå FC:n kohtaamista ensi viikolla julkaistaan todennäköisesti vielä kaksi uutta pelaajasopimusta.

Vastaavasti vajaan viikon kuluttua Umeå-ottelusta, perjantaina 26.1., alkaa Vepsun osalta myös Suomen Cup. Se pyörähtää käyntiin varsin mielenkiintoisella paikallistaistolla Ykkösen FF Jaroa vastaan.

Jaro on varsin mielenkiintoinen vastustaja siinä mielessä, että joukkuetta luotsaa VPS:aakin urallaan niin pelaajana kuin valmentajana edustanut ja vielä viime kaudella Raidan juniorivalmennuspuolella vaikuttanut Tomi ”Kärde” Kärkkäinen. Kentän puolella entisistä VPS-pelaajista nähdään nuori Samba Sillah, sekä viime Kim Böling. Myös Jaro-ottelun liput ovat myynnissä verkkokaupassa.

Helmikuussa pelataan vielä kaksi cupin lohkovaiheen kotiottelua, kun VPS kohtaa Fenniassa 10.2. KPV:n ja 17.2. TPV:n. KPV-kamppailua värittää mukavasti VPS-ikoni Ville Koskimaan kohtaaminen. Koskimaa siirtyi täksi kaudeksi vahvistamaan vihreäpaitojen takalinjoja. Helmikuun cup-otteluiden lipunmyynti käynnistetään myöhemmin. Talvikauden otteluohjelman kokonaisuudessaan löydät täältä.

Muistathan, että kausikortit sisältävät harjoitusottelut ja cupin lohkovaiheen kamppailut, eli jos ei kausaria vielä löydy, se kannattaa hankkia jo ennen ensimmäistä kamppailua.

OSTA LIPUT / KAUSIKORTTI TÄSTÄ.

Artikkelikuva: Harri Bragge.