Marko Meerits on Vaasan Palloseuran uusi veräjänvartija

Marko Meerits on Vaasan Palloseuran uusi veräjänvartija

Vaasan Palloseura on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen virlolaismaalivahti Marko Meeritsin, 24, kanssa.

Meerits on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kartuttaa kokemusta kotimaansa liigan lisäksi Hollannin kahdella korkeimmalla tasolla Vitessen ja Emmenin paidassa. Kaudella 2016 hän pelasi jälleen Viron liigan Tarvasissa.

Meerits teki debyyttinsä Viron A-maajoukkueessa jo vuonna 2010, ollessaan vasta 18-vuotias. Hän on läpikäynyt myös maan juniorimaajoukkueet pelaten U17-U23 ikäluokissa yhteensä 60 kamppailua.

Kyseessä on raamikas, hyvin jalalla pelaava torjuja. Päävalmentaja Petri Vuorinen on tyytyväinen tehdyn sopimuksen ansiosta.

– Olin erittäin tyytyväinen hänen tekemiseensä koejakson aikana, sillä siinä oli nähtävissä paljo asioita, joita odotamme maalivahdilta. Markon kokemus, sekä se missä hän on pelannut aikasemmin, näkyy hänen pelaamisessaan. Hän tulee auttamaan meitä kauden aikana paljon muun muassa pelin avaamisessa. Meidän tehtävämme on saada Marko vielä parempaan fyysiseen kuntoon ja saada hänelle lisää pelejä joukkueen kanssa. Olen iloinen, että saimme tässä vaiheessa jo maalivahdin kiinnitettyä, Päävalmentaja Vuorinen kertoo.

Artikkelikuva: Harri Bragge.