Lisää sopimusuutisia – Jesper Engströmille pitkä jatko

Lisää sopimusuutisia – Jesper Engströmille pitkä jatko

Vaasan Palloseurassa laitapuolustajan tontilla viihtyvä Jesper Engström on pelannut varsin vahvan kauden ja hänen otteistaan saadaan nauttia Vepsussa vielä pitkään. VPS ja Engström ovat solmineet 2+1 -vuotisen jatkosopimuksen.

Engström, 25, on jo kokenut liigapelaaja, sillä vyöltä löytyy jo 168 liigaottelua. Tällä sesongilla Engström on onnistunut myös maalinteossa kahdesti ja hänellä on ollut huomattavasti isompi rooli myös Vepsun hyökkäyspelissä kuin aiemmin urallaan.

– Totta kai hyvät fiilikset sopimuksesta. Olen viihtynyt Vepsussa vuosi vuodelta paremmin ja paremmin. Kentälläkin on mennyt hyvin, kun on saanut olla kunnossa ja on tullut vastuuta paljon, Engström kommentoi.

– Ansaittu sopimus ehdottomasti. Kehitys on jatkunut hyvänä tämänkin kauden aikana. Hän on saanut olla terveenä ilman loukkaantumisia, mikä on auttanut asiaa. ”Jeppe” on kova tekemään töitä päivittäin. Taktinen osaaminen on lisääntynyt samoin kuin murtavat syötöt, sekä tehokkuus hyökkäyspäässä. Tekemistä riittää edelleen perusteknisessä suorittamisessa ja ensimmäisen kosketuksen osalta, päävalmentaja Petri Vuorinen puolestaan kommentoi sopimusta.

Artikkelikuva: Harri Bragge.