Akatemia palasi voittojen tielle

Suomen-Cup--VPS-TPV-17.02.2018-27

VPS J Akatemia voitti torstaina Kokkolassa KPS:n maalein 2-1.

Ottelussa sattui ja tapahtui jälleen kerran runsaasti. Maalinteon aloitti isäntien Bright Ihionu kun peli oli vanhentunut reippaat 25 minuuttia.

KPS:n Teemu Roiko lensi reippaan puolen tunnin jälkeen perättäisillä minuuteilla ottamiensa keltaisten korttien siivittämänä ulos. Vastaavasti reippaan tunnin kohdalla saman tuomion kärsi VPS J Akatemian Mikael Salmi. Tuossa kohtaa VPS toki oli jo tasoittanut lukemiksi 1-1 Akseli Lehtimäen osuttua 50. minuutilla.

Voittomaalin iski lopulta Anton Norrena kymmenen minuuttia ennen loppua ja kolme pistettä matkasivat Vaasaan. Kaikkiaan ottelussa nähtiin rikkeitä hyvinkin paljon, sillä keltainen kortti nousi tuomarin taskusta kaikkiaan yhdeksän kertaa.

Ilahduttavaa oli se, että loukkaantumisestaan toipuva Steven Morrissey pelasi ottelussa ensimmäisen puoliajan. Edustusjoukkueen sopimuspelaajista kentällä nähtiin myös Mudu Sarr, Leevi Mäkilä ja Fabu Gatambiye.

Sarjataulukossa VPS on nyt toisena, kolme pistettä perässä sarjaa johtavaa Korsnäs FF:ia. Korsnäsillä on toki peli enemmän pelattuna. FC Kiisto on pelannut Akatemian kanssa saman verran pelejä ja on tasapisteissä sarjan kolmantena.