Eero-Matti Auvinen AC Oulusta Vepsun paitaan

Vaasan Palloseura on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen toppari Eero-Matti Auvisen kanssa.

Auvinen on Janakkalan Pallon kasvatti, joka on pelannut urallaan myös HJS:ssa, FC Hämeenlinnassa, sekä FC Hakassa. Viimeisimpänä hän on edustanut viime kaudella AC Oulua.

Auvinen säväytti viime kaudella Ykkösessä mainioilla otteillaan ja pelasi itsensä myös oululaisyleisön suosioon. Hän pelasi 26 ottelussa ja teki kaksi maalia.

– Eero-Matti oli meillä näytillä marraskuussa. Olimme katsoneet hänen pelaamistaan jo aiemmin. Hän onnistui hyvin testijaksollaan, sekä KuPSia vastaan pelatussa pelissä, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Veikkausliigapelejä ei siis vielä vyöllä ole, mutta 21-vuotiaalla topparilla on kaikki edellytykset päävalmentajan mukaan ottaa isojakin harppauksia.

– Hän tulee Vepsuun ottamaan seuraavaa askelta urallaan. Meillä on kovat odotukset hänen suhteen. Pelin avaaminen onnistuu häneltä hyvin ja hän tukee muita pelaajia puolustussuuntaan, Vuorinen jatkoi.

Auvisen omia kommentteja, sekä lisätietoa hänestä saadaan kuulla vielä tammikuussa, kun joukkue palaa takaisin niin sanotusti sorvin ääreen.

OSTA VEPSUN KAUSIKORTTI TÄSTÄ.