VPSTV: William Jääskeläinen tutustumassa Vepsuun – ”Tämä on molemmille osapuolille tutustuminen”

VPSTV: William Jääskeläinen tutustumassa Vepsuun – ”Tämä on molemmille osapuolille tutustuminen”

Vaasan Palloseuran treeneissä nähdään tällä viikolla mielenkiintoinen kasvo. Joukkueen harjoituksissa on mukana maalivahtilegenda Jussi Jääskeläisen poika William.

Jääskeläisen perheellä on edelleen hyvät suhteet Vaasaan ja Vepsuun, sillä vastikään uransa lopettanut Jussi lähti aikanaan ulkomaille Vepsusta. Poika William on läpikäynyt Suomen nuorisomaajoukkueet, vaikka onkin syntynyt ja pelannut koko ikänsä Englannissa.

Jääskeläinen on tutustumassa seuraan tämän viikon ajan.

– Minulla ei ole seuraa tällä hetkellä ja etsin mahdollisuutta pelata aikuisten pelejä. Harjoitukset VPS:n kanssa ovat olleet todella ammattimaisia ja hyvin organisoituja. Samoin stadion on upea. Olen ollut erittäin tyytyväinen, Jääskeläinen kommentoi.

– Saimme kuulla, että Williamin sopimus Englannissa ei jatku ja hän etsii vaihtoehtoja. Tämä on molemmille osapuolille tutustuminen. Näemme miten hän pärjää täällä ja hän näkee vähän olosuhteita. Meillä ei siinä mielessä ole tarvetta maalivahdille, kun meillä on sopimukset Marko Meeritsin ja Samu Volotisen kanssa, mutta on mielenkiintoista nähdä millainen torjuja William on, VPS-käskijä Petri Vuorinen puolestaan sanaili.