Lippuja menee vinhaa vauhtia – näin seuraat keskiviikkoillan ottelua

Lippuja menee vinhaa vauhtia – näin seuraat keskiviikkoillan ottelua

Vaasan Palloseura kohtaa keskiviikkona 21.9. kotikentällään Elisa stadionilla Seinäjoen Jalkapallokerhon. Ottelu vislataan käyntiin kello 18:30.

Ke 21.9. klo 18:30 VPS-SJK Elisa stadionilla

Pohjanmaan derbyä seurasi viime kerralla itse herra tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja yhteensä 5987 silmäparia, mikä on Vepsun tähän mennessä suurin yleisömäärä koskaan. Yleisöennätys on rikottu tällä kaudella kahdesti, sillä ensimmäistä Elisa stadionilla pelattua ottelua FC Lahtea vastaan katsojia oli lehtereillä 5902.

Lippuja on nytkin myyty runsaasti ja lisää menee jatkuvasti. Pääkatsomossa keskimmäiset lohkot A2, A3, A4 ja A5 ovat jo muutamia paikkoja lukuunottamatta täynnä. Lohkoihin A1 ja A6 mahtuu vielä jonkin verran väkeä.

Päädyissä on tilaa runsaammin, mutta lippuja menee vinhaa vauhtia jatkuvasti. Liput ennakkoon saat kätevästi osoitteesta www.seamchip.fi/vepsu/

Tule paikalle ja tehdään Pohjanmaan derbystä jälleen todellinen spektaakkeli!

Mikäli jostain kumman syystä et paikalle pääse, ottelua voit seurata Ruutu+:n tai ISTV:n kautta kätevästi. Twitterissä pelistä raportoivat tuttuun tapaan tilit @vps1924 ja @vps1924_se käyttäen hashtagia #vpslive, sekä yleisiä #vepsu, #veikkausliiga ja #seuraaraitaa.