Raportti: VPS Akatemia - VPV | Tehokas Raita Lemonsoftilla

IMG_4088

VPS Akatemia otti Miesten Kolmosen sarjajumbosta runsasmaalisen voiton, kun VPV saapui Raidan vieraaksi Lemonsoft Stadionille. Akatemia onnistui tehokkuudessaan omista paikoistaan, ja ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 9-0 murskavoittoon.

Felix Friberg pommitti VPV:n verkkoon ottelun kaksi ensimmäistä maalia, ja heti perään Steven Morrisseyn osuma kasvatti johtoa jo kolmen maalin suuruiseksi. Ensimmäinen puoliaika oli täyttä Raidan dominointia, ja 4-0 johtolukemat nähtiin vielä puoliajan lopulla Kalle Multasen toimesta.

Toisella puoliajalla Raidan vahva hallinta jatkui, kun Multanen sekä Juska Päivänurmi onnistuivat iskemään VPV:n päätyyn heti toisen nelivitosen alkuun. Lauri Ketola kasvatti johtoa kahdella maalillaan jo 8-0 lukemiin, ja illan viimeinen osuma nähtiin Juha Luoman toimesta 90 minuutilla viimeistellen Vepsun murskavoiton Lemonsoftilla yhdeksän maalin suuruiseksi. VPV ei kyennyt haastamaan Raitaa Lemonsoftilla, ja jäi ottelun myötä myös tulokselliseen ahdinkoonsa sarjan hännille.

VPS Akatemia seisoo parhaillaan sarjan toisella sijalla 44 pisteellä, kun taas torstain vastustaja VPV säilyttää paikkansa sarjajumbona seitsemällä pisteellä. VPS Akatemia pelaa seuraavan ottelunsa tiistaina 19.9. Seinäjoella, kun sarjan ykköspaikalla majaileva ja nousun Kakkoseen varmistanut SJK Akatemian kakkosjoukkue isännöi Raitaa OmaSp Stadionilla kello 19:00!

Otteluennakko: KuPS - VPS | Veikkausliiga
VPS:n Own & Loan -kampanjan lisämyynti!