Raportti: VPS Akatemia - KPV Akatemia | Vakuuttava Vepsu kotivoittoon

VPS Akatemia onnistui venyttämään voittoputkeaan neljän ottelun mittaiseksi, kun Lemonsoft Stadionille vieraaksi saapunut KPV Akatemia kaatui kotijoukkueelle Hietalahdessa lukemin 3-0. Tärkeä pistesaalis vakiinnutti entisestään Vepsun paikkaa sarjan toisella sijalla, kun taakse jääneeseen Sporting Kristinaan on nyt viiden pisteen erotus.

Peli alkoi nopeasti Raidan hallinnassa, ja kotijoukkue siirtyikin ottelussa 1-0 jo toisella peliminuutilla. Akatemian vahvistuksena pelannut edustusjoukkueen brasilialaispelaaja Savio onnistui puskemaan hyökkäyskulmasta ottelun avausmaalin, jonka jälkeen KPV tiputti muodostelmaansa matalablokkiin. Raita kohtasi haasteita rangaistusalueelle pääsemisessä, vaikka Vepsu hallitsikin palloa ensimmäisen puoliajan. Ensimmäisellä jaksolla ei nähty lopulta paljon maalipaikkoja, ja tauolle siirryttiin Vepsun 1-0 johdossa.

Toisella puoliajalla kokkolalaiset vieraat väsyivät, jonka seurauksena VPS löysi enemmän tilaa hyökkäyskolmanneksella luoden hyviä maalipaikkoja. 2-0 maali syntyi  48 minuutilla Juska Päivänurmen riistettyä pallon boksin ulkoreunalla ja tykittäen pallon visusti vasempaan ylänurkkaan. Ottelun loppulukemat viimeisteli lopulta Steven Morrissey muutamaa minuuttia myöhemmin boksin sisältä avotontilta.

VPS istuu toistaiseksi edelleen sarjan toisena, ja piste-eroa sarjaykkösenä olevaan SJK Akatemiaan on parhaillaan 10 pistettä. VPS Akatemia pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina 9.9. vieraissa, kun NIK isännöi Raitaa Uusikaarlepyyssä.

Ilmoittautuminen VPS:n kumppanimatkalle Suomi - Ka...
Ennakko: VPS Akatemia - KPV Akatemia | Elokuun vii...