Raportti: VPS Akatemia – Korsnäs FF | Ansaittu voitto ja tärkeä pistesaalis

IMG_2674

VPS Akatemia saalisti tärkeät pisteet kotikentältään, kun Raita onnistui nollamaan vierasjoukkue Korsnäs FF:n lukemin 4–0.

Korsnäs aloitti ottelun matalablokin toteuttamisella, jonka seurauksena Akatemia koki vaikeuksia vierasjoukkueen boksiin murtautumisessa. Pelin ensimmäinen maali nähtiin 19 minuutilla, kun Raymon Damir ohjasi pallon verkkoon Lauri Ketolan upeasta keskityksestä. Avausmaalin jälkeen hallinta oli visusti Raidalla. Akatemia onnistui vielä muuttamaan tulostaululle lukemiksi 2–0 ennen tauolle siirtymistä Akoon Kuekin osumalla. Kuek sai pallon boksin kulmalla, josta nuori tähti sijoitti pallon takaylänurkkaan.

Toinen puoliaika alkoi jälleen Akatemian luomalla paineella. Akoon Kuek iski illan toisensa 59 minuutilla sijoittamalla pallon alanurkkaan. Kuekin toisen osuman jälkeen Korsnäs passivoitui entisestään, joka antoi Raidalle mahdollisuuden luoda yhä enemmän paikkoja hyökkäysalueella. Pelin loppulukemat syntyivät varsinaisen peliajan jälkeisellä lisäajalla Luka Nuorelan vapaapotkusta, jonka Korsnäsin puolustuslinja ohjasi lopulta omaan maaliin.

Voitolla VPS Akatemia siirtyy sarjataulukossa pisteen päähän C-lohkon toista sijaa pitävästä Sporting Kristinasta. Korsnäs puolestaan pysyy sarjassa VPS Akatemiaa sijaa alempana kuuden pisteen erotuksella.

VPS Akatemia pelaa seuraavan ottelunsa torstaina 24.8. Lemonsoft Stadionilla, kun vastaan asettuu paikallisvastustaja FC Kiisto. Saavu siis paikan päälle nauttimaan Akatemian viihdyttävästä jalkapallosta ja kannusta Raita voittoon! Ottelu alkaa kello 19:00.

Otteluennakko: FC Lahti – VPS | Veikkausliiga
Seuraa VPS:n loppukauden taipaletta myös Ruudussa!