Raportti: SJK Akatemia/2 - VPS Akatemia | Raita kärsii tappion Seinäjoella

20230914-VPS-Akatemia---VPV-0752

Miesten Kolmosen kärkijoukkueiden taistelu päättyi kotijoukkueen voittoon, kun SJK Akatemian kakkosjoukkue sekä VPS Akatemia kohtasivat jännittävän ja vauhdikkaan ottelun merkeissä Seinäjoella. Maaleja nähtiin molemmilta joukkueilta, ja ottelu päättyi lopulta viimeisten peliminuuttien ratkaisuilla lukemiin 3-2.

Raita kohtasi haasteita ensimmäisellä puoliajalla SJK:n iskiessä kaksi maalia Vepsun verkkoon. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin jo 9 minuutilla, ja toinen SJK:n maali painui Raidan päätyyn ensimmäisen puoliajan lopulla. VPS Akatemia ei saanut hyökkäyspeliään vaadittavaan kuntoon, jonka seurauksena joukkue ei päässyt tuloksellisesti peliin mukaan ensimmäisen nelivitosen aikana.

Toisella puoliajalla VPS pyrki palaamaan peliin mukaan uudella energialla, ja kavennusmaali tapahtui pitkän odotuksen jälkeen 70 minuutilla Luka Nuorelan osumalla. Pelin loppuminuutit jatkuivat jännityksen vallassa, kunnes SJK onnistui kasvattamaan johtoaan 3-1 lukemiin varsinaisen peliajan jälkeisellä lisäajalla. Raita onnistui vielä kaventamaan pelin minuuttia myöhemmin Lauri Ketolan maalilla, mutta lopulta pillin vihellys keskeytti vaasalaisten takaa-ajon, ja ottelu päättyi SJK:n kotivoittoon lukemin 3-2.

Sarjassa toisella paikalla seisovan VPS Akatemian pistepotti säilyy 44 pisteessä joukkueen matkatessa takaisin Vaasaan tyhjin käsin. Miesten Kakkoseen nousun varmistanut SJK Akatemia/2 kerää tiistain kierrokselta vyölleen kolme pistettä lisää, ja seinäjokelaisten saldo on parhaillaan 55 pistettä.

VPS Akatemia kohtaa seuraavassa ottelussaan sijaa alempana majailevan Sporting Kristinan kauden viimeisessä ottelussa. Vaasan Lemonsoft Stadionilla pelattava kotiottelu pelataan lauantaina 30.9. kello 14:00.

Otteluennakko: VPS Naiset - SJK-j | Naisten Kakkon...
Otteluennakko: FC Honka - VPS | Veikkausliiga