Raportti: SIF - VPS Akatemia | Haastava ottelu Sundomissa

IMG_2637

VPS onnistui keräämään vieraskentältä täydet kolme pistettä, kun Sundom IF kaatui Raidalle viime torstaina 10.8. Tapahtumarikas ottelu päättyi lopulta lukemiin 3-4.

VPS Akatemia onnistui takomaan ottelussa ensimmäisten 35 minuutin aikana jopa neljä maalia Sundomin verkkoon. Maalinteosta vastasivat Teemu Hytönen ja Arttu Nuutinen yhdellä osumalla mieheen, sekä Riku Jääskä kahdella osumalla. Sundomin Bekir Kadic onnistui myös maalinteossa ensimmäisen nelivitosen aikana kaventamalla tilanteen 21 minuutilla lukemiin 1-3. VPS:n johtoasemasta huolimatta työtätekevä Sundom painoi rajusti Raidan päälle ja taisteli vimmatusti irtopalloista sekä kaksinkamppailuissa.

Toinen puoliaika oli Raidalta haastava. Sundomin aktiivinen prässipeli sekä haastavat luonnonnurmella vallitsevat olosuhteet toivat Akatemialle päänvaivaa. Sundom onnistui kaventamaan lukemia kahteen kertaan, mutta kotijoukkue ei lopulta onnistunut kapuamaan Akatemian rinnalle tasalukemiin. Ottelu päättyi lopulta 3-4 lukemiin.

Voitto oli Raidalle pistesaaliina äärimmäisen tärkeä. Akatemia majailee parhaillaan SJK Akatemian sekä Sporting Kristinan alapuolella sarjataulukon kolmannella sijalla.

Akatemia kohtaa tiistaina 15.8. seuraavassa ottelussaan Korsnäs FF:n Lemonsoft Stadionilla. Ottelu alkaa kello 20:00.

Vaasan Palloseuran tukisäätiö tukee vaasalaista ty...
VPS:n viikko-ohjelma | Viikko 33