Raportti: NIK - VPS Akatemia | Raita nollaa NIK:n vieraissa

20230815-VPS-Akatemia---Korsns-FF-0105

VPS Akatemia saavutti viime lauantaina vieraskentällä makeat pisteet, kun kotijoukkue NIK kaatui tehottomana Uusikaarlepyyssä lukemin 0-3.

Peli oli suurimmaksi osaksi Raidan kontrollissa. VPS pyrki rakentamaan pallonhallinnallaan vaarallisia tilanteita, ja iskemään suoraviivaisesti vastahyökkäyksistä. Kotijoukkue NIK ei puolestaan saanut vaarallisia tilanteita aikaiseksi pelin aikana.

VPS siirtyi ottelussa 0-1 johtoon 20 minuutilla, kun Akoon Kuek niittasi pallon verkkoon maalin edustalta. Seuraavaa maalia saatiin odottaa noin vartin verran, kun Kalle Multasen pusku painui vastustamattomasti maalin perukoille. Ottelun 0-3 loppulukemat nähtiin lopulta toisella puoliskolla 69 minuutilla Lauri Ketolan läpiajo-osumalla.

VPS Akatemia pelaa torstaina 14.9. seuraavan ottelunsa, kun vastaan asettuu sarjajumbona majaileva VPV. Ottelu vihelletään käyntiin Hietalahden Lemonsoft Stadionilla kello 19:00.

Pääset VPS:n mestaruussarjan kotiotteluihin myös k...