Otteluraportti: VPS - SJK | Veikkausliiga

tVHuL7tQ

Lemonsoftilla todistettiin tajunnan räjäyttävä derby, kun VPS ja SJK kohtasivat toisensa perjantai-illan huumassa. Tiukka ottelu sisälsi valtavasti tunteita, ja lopulta pisteet jaettiin joukkueiden välillä tasan.

Ensimmäinen puoliaika eteni tiukoissa merkeissä. Molemmat joukkueet pyrkivät etenemään hyökkäysalueelle pirteästi, mutta joukkueiden laadukkaat matalablokit estivät vastustajan yritykset. Vierasjoukkue aloitti pelin hyvin, mutta mitä pidemmälle ensimmäinen nelivitonen eteni, sitä paremmin Vepsukin pääsi peliin mukaan. Ensimmäinen jakso ei tuottanut maaleja, ja tauolle siirryttiin 0-0 lukemissa.

Toinen puoliaika alkoi todellisella jytinällä, ja keskustelut kauden hienoimmasta maalista voitiin aloittaa jo ottelun 46 minuutilla, kun Martti Haukiojan kaukaa lähtenyt kanuuna painui ihanasti ohi Kerhon vahdin Roope Paunion. Maalin jälkeen Vepsu joutui viettämään pidempiä jaksoja omassa päässään, kun SJK:n aktiivinen pelityyli pakotti vaasalaiset perääntymään omalle alueelleen. Vepsun kannalta ikävä merkkausvirhe koitui Raidalle tuhoisaksi, kun erikoistilanteesta pääpallon voittanut Jaime Moreno onnistui tuomaan vieraat tasalukemiin.

Vepsu sai ottelun loppupuolella paineen luotua takaisin SJK:n päätyyn, ja ratkaisumaalikin oli pelin viimeisillä minuuteilla myös äärimmäisen lähellä. Enempää maaleja ei kuitenkaan ottelussa nähty, ja pisteet jaettiin täten Lemonsoftilla tasan.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kokee pelin olleen Vepsun hallussa haasteista huolimatta, ja näkee Raidan voiton olleen myös lähellä.

- SJK aloitti pelin hyvin, ja olimme hieman heitä perässä ensimmäisellä jaksolla. Pääsimme kuitenkin loppua kohden enemmän peliin mukaan, ja tietysti isona asiana saimme unelmamaalin toisen puoliajan alkuun. Ottelu oli myös ajoittain rikkonaista. Mielestäni ennen SJK:n maalia meillä oli peli hyvin hallussa, ja Kerho alkoi hieman ehkä hyytymään

- SJK sai paljon erikoistilanteita, ja teki yhdestä maalin. Muuten pystyimme heidät nollaamaan. Olemme ihan tyytyväisiä tasaisen pelin tulokseen, vaikka koen, että olimme lähempänä voittoa tänään kuin Kerho, Nuorela summaa.

VPS kohtaa seuraavassa ottelussaan IF Gnistanin. Ottelu pelataan lauantaina 20.4. kello 18:30 Lemonsoft Stadionilla. Liput otteluun löydät osoitteesta www.lippu.fi!