”Kuuden pisteen ottelu” tarjolla Hietalahdessa!

250823_vps-ktp_eventwww_1920x1080-1

VPS pelaa perjantaina 25.8. kello 18:00 alkaen runkosarjan viimeisen kotiottelunsa, kun KTP saapuu Raidan vieraaksi Hietalahteen. VPS pyrkii ottelulla venyttämään ennätysmäistä voittoputkeaan jopa yhdeksän ottelun mittaiseksi!

Viime kierroksella Raita kaatoi vieraissa loistavaa puolustuspeliä toteuttaneen FC Lahden lukemin 0-2, ja taisteli täten itselleen äärimmäisen tärkeät kolme pistettä taisteluun mestaruussarjasta. Kilpailu sarjan kuuden parhaan joukosta on parhaillaan varsin tiukkaa, ja piste-erot joukkueiden välillä ovat toistaiseksi todella pieniä.

KTP kuitenkin matkaa Vaasaa kohti tuloksellisesti vaikean jakson jälkeen. Joukkue ei voittanut heinäkuussa lainkaan otteluita, ja tuloksellinen helpotus tuli vasta elokuun puolessa välissä shokeeraavalla vierasvoitolla SJK:sta. Viimeisimpänä KTP:lla on maanantailta takana kirvelevä kotitappio Hakaa vastaan, jossa ratkaisu löytyi vasta pelin loppuminuuteilla.

Miten käy perjantain kohtaamisessa? Pidentääkö VPS ilmiömäistä ennätystään yhdeksän ottelun mittaiseksi, vai saako KTP katkaistua vaikean jaksonsa ja viemään kotiin tärkeän pistesaaliin? Saavu paikan päälle Lemonsoft Stadionille kannustamaan VPS voittoon! Hanki lippusi nyt tästä!

Saat liput VPS - KTP -otteluun alennetuin hinnoin S-Etukortilla!

S-Etukortilla saat seuraavanlaisia alennuksia lippuhinnoista perjantain kotiotteluun:

PÄÄTYKATSOMO / KORTSIDAN

• Ennakkoon lippu.fi11,50 € + tilausmaksut (alk. 1,50 €)
  • Portilta: 15 € (norm. 20 €)
  • Förköp från lippu.fi11,50 € + beställningsavgifter (från 1,50 €)
  • Från porten: 15 € (norm. 20 €)

PÄÄKATSOMO / HUVUDLÄKTAREN

• Ennakkoon lippu.fi17,50 € + tilausmaksut (alk. 1,50 €)
  • Portilta: 20 € (norm. 25 €)
  • Förköp från lippu.fi17,50 € + beställningsavgifter (från 1,50 €)
  • Från porten: 20 € (norm. 25 €)

Perjantain otteluun pääset myös Stormossenin matsibussilla!

aikataulu
Isolahti Minimossenin edestä                                     17.00
Gerbyrantatie
Länsimetsäntie                                                               17:03
Rajarinne
Rajalahdentie
Gerbynrantatie/Västervikintie                                           17:10
Västervikintie
Kortelaaksontie                                                              17:13
Gerbyntie
Palosaarentie (Tori)                                                        17:20