VPS kohtaa KuPSin – näin seuraat ottelua

VPS kohtaa KuPSin – näin seuraat ottelua

Vaasan Palloseura pelaa tänään illalla KuPSia vastaan kello 18:30 Elisa stadionilla.250716_vps-kups

Vastakkain ovat sarjataulukon neljäs ja viides, nimittäin RoPS nousi voitollaan HIFK:sta ohi kummastakin, kolmanneksi.

Vepsu on voittanut viisi edellistä peliään, mutta vastaan asettuvan KuPSin saldokaan ei ole hassumpi. Se on saalistanut viidestä edellisestä matsistaan kolme voittoa ja pelannut kahdesti tasan. Vastakkain ovat siis kuntopuntarin kärkipään joukkueet.

– Peli tulee olemaan erilainen kuin viime pelimme HIFK:ta vastaan. HIFK oli aktiivinen joukkue, joka hyökkäsi nopeasti, prässäsi korkealta ja piti palloakin. KuPS pelaa eri tavalla panostaen varmasti puolustuspelaamiseensa ja tilanteenvaihtoihin. He ovat myös erikoistilanteissa todella hyviä, sillä heillä on tosi iso ja fyysinen joukkue, VPS-luotsi Petri Vuorinen luonnehti.

Puolustuspelaaminen ei ole ainoastaan KuPSin kohdalla toiminut, vaan myös Vepsu on niittänyt kiitosta sen suhteen. Petri Vuorisen suojatit ovat päästäneet 15 maalia 17 ottelussa. Marko Rajamäen luotsaama KuPS sen sijaan on päästänyt 13 osumaa. Vähemmän on päästänyt ainoastaan IFK Mariehamn, jonka nuotasta palloa on kaivettu vain yhdeksään otteeseen.

– Voidaan puhua pallonhallinnoista ja muista, mutta fakta on se, että VPS puolustaa helvetin hyvin. Tulee varmasti olemaan iso haaste meille murtaa Vepsun puolustus. He ovat kovassa vireessä, niin kuin mekin. Uskon, että tulee todella jännittävä ottelu, KuPS-luotsi Rajamäki totesi.

Peräkkäisiniä vuosina 1923 (KuPS) ja 1924 (VPS) perustettujen palloseurojen kohtaaminen ei tule jättämään ketään kylmäksi. Ei ainakaan tässä lämpötilassa. Tänään on tiedossa huipputason Veikkausliiga-jalkapalloa huippusäässä. Mikäli jostain syystä et pääse paikalle, näet ottelun ISTV:n tai Ruutu+:n kautta. Twitterissä matsia voit seurata @vps1924 ja @vps1924_se -tilien kautta, sekä ottamalla seurantaan hashtagin #vpslive.

Ottelua alkaa klo 18:30 Elisa stadionilla ja ennakkolipunmyynti loppuu kello 15:00. Päätyihin ennakkolippuja saa matsin alkuun saakka. Käy ostamassa omasi tutusta osoitteesta www.seamchip.fi/vepsu/