Veritas Stadionilla vastassa väkevä hyökkäys – ”Inter on vaarallinen joukkue”

Veritas Stadionilla vastassa väkevä hyökkäys – ”Inter on vaarallinen joukkue”

Vaasan Palloseura kohtaa huomenna perjantaina Turun Interin Veritas Stadionilla. Ottelu vihelletään käyntiin kello 18:30.

Pe 12.5. FC Inter-VPS klo 18:30 Veritas Stadion

Vepsun pääkäskijä Petri Vuorinen odottaa Interin kohtaamista.

– Tulossa on kova peli. Sellaisia me haluamme pelata ja varmasti pelaajatkin odottavat jo innokkaana huomista, Vuorinen sanaili.

Interin viime kausi oli synkkä, kun sarjapaikka säilyi vasta karsintojen kautta. Tämä kausi on alkanut kuitenkin aivan eri tavalla.

– Vastassa on hyvä, kokenut joukkue, joka on aloittanut Veikkausliigan hyvin. Se on iso haaste meille ja haluamme mennä pelaamaan omilla vahvuuksillamme ja löytää heidän pelistään jotain, millä haavoittaa heitä. Siinä varmasti ovat ne avaimet, joita olemme käyneet viikon aikana läpikin.

Etenkin hyökkäyskalusto alkaa olla Veikkausliiga-tasolle melko nimekästä luettavaa. Jo viime kaudella hurjasti maaleja mättänyt Njazi Kuqi jatkoi Turussa, Saksasta tuli paluumuuttaja Timo Furuholm ja vastikään joukkueeseen hankittiin HJK:ssa aikanaan osumia iskenyt Macoumba Kandji. Penkiltäkin löytyy nuori Benjamin Källman kokeneita sotaratsuja kirittämään.

– Kyllä se hyökkäys ehdottomasti on yksi heidän vahvuuksistaan. Suomen mittapuulla hyökkäys on kokenut ja todella isokokoinen kaiken lisäksi. He tekevät hyvin asioita tällä hetkellä, kuten on näyttänyt koko joukkuekin tekevän. Inter on erittäin vaarallinen joukkue, Vuorinen tuumi.

VPS:n puolella pelaajatilanne on sama kuin tähän mennessä. Mitään muutoksia kokoonpanoon ei ole HJK-pelistä näillä näkymin tulossa. Avauskokoonpanoa Raidan luotsi ei tuttuun tapaansa vielä paljastanut.

– Meininki joukkueessa on erittäin hyvä, mutta pelaajia ei ole sen enempää kuin viime matsissa. Teemme valmistautumisessa kaikkemme, että jokainen pelaaja on hyvässä tikissä huomenna, Vuorinen sanoi.

FC Inter on sarjassa neljäntenä ja VPS viidentenä. Molemmat ovat keränneet kahdeksan pistettä sarakkeeseensa, mutta Interillä pelejä on yksi vähemmän. Lisäksi turkulaisilla on parempi maaliero.

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat keväällä Suomen Cupin puolivälierässä Kupittaan tekonurmella. Tuolloin Inter oli parempi lukemin 2-0. Nyt edessä on kuitenkin ottelu Veritas Stadionin luonnonnurmella. Tuohon VPS on valmistautunut harjoittelemalla niin ikään luonnonnurmella menneen viikon ajan.