Vepsu Veritas stadionille erilaisen vastustajan vieraaksi – näin seuraat maanantai-illan ottelua

Vepsu Veritas stadionille erilaisen vastustajan vieraaksi – näin seuraat maanantai-illan ottelua

Vaasan Palloseura kohtaa tänään vieraskentällä, Veritas stadionilla, turkulaisen FC Interin.

Ma 26.9. klo 18:30 FC Inter-VPS Veritas stadionilla

Vastakkain on kaksi joukkuetta, jotka lähtevät otteluun hyvin erilaisista lähtökohdista. Vepsu taistelee edelleen taulukon kärkipäässä. Vaikka sijoitus on seitsemäs, on mahdollisuudet edelleen mitaleille. Inter puolestaan taistelee taulukon häntäpäässä. Tarkoitus on säilyä sarjassa suoraan ja välttää karsinnat.

– Varmasti tärkein asia on se, että vastaan asettuu erilainen Inter kuin aiemmin tällä kaudella. Heillä on tapahtunut paljon muutoksia pelaajistossa ja valmennuksessa, VPS-luotsi Petri Vuorinen toteaa.

– Tiedän miltä tuntuu pelata tuossa tilanteessa, jossa he ovat. He tulevat satavarmasti taistelemaan pelin viimeiselle sekunnille saakka, Vuorinen jatkaa.

Muutoksia todella on tapahtunut. Mielenkiintoisimpina Shefki Kuqi loikkasi PK-35 Vantaan peräsimestä valmentajaksi ja hänen pikkuveljensä Njazi Kuqi toi tulivoimaa Interin kärkeen. Keskikentälle tuli muun muassa Erfan Zeneli.

Myös Interin pelaaminen on parantunut surkean alkukauden jälkeen. Silti joukkue ei ole vielä kuivilla, vaan tällä hetkellä se on alaspäin karsijan paikalla. Eroa edellä olevaan Helsingin IFK:hon on kaksi pistettä. Inter ei ole viimeisestä kolmesta pelistään hävinnyt yhtäkään. Kahdessa edellisessä ottelussa se on pelannut IFK Mariehamnin kanssa tasan ja voittanut HJK:n.

– Inter on pelannut suoraviivaisesti ja nopeasti palloa isokokoisille kärjilleen. Siihen suoraviivaisuuteen meidän pitää vastata, Vuorinen kertoo jatkaen:

– Meidän kannaltamme tärkeää on se, me pääsemme hyökkäämään siten, kun haluamme ja että saamme peliä sellaiseksi, kuin me haluamme sen olevan.

Ottelua voit seurata Ruutu+:n tai ISTV:n kautta kätevästi. Twitterissä pelistä raportoivat tuttuun tapaan tilit @vps1924 ja @vps1924_se käyttäen hashtagia #vpslive, sekä yleisiä #vepsu, #veikkausliiga ja #seuraaraitaa.

Kuva: Harri Bragge / HB Photography.