Revanssia himoitseva Raita huomenna viimeistä kertaa Kaarlen kentällä

Revanssia himoitseva Raita huomenna viimeistä kertaa Kaarlen kentällä

Vaasan Palloseura kohtaa huomenna Kaarlen kentän viimeisessä ottelussa Tampereen Ilveksen. Ottelu alkaa kello 18:30.

vps_fb-eventit_vps-ilves

Lähtökohta on se, että Vepsulla on ollut hieman pidempi tauko, sillä PK-35 Vantaa -ottelu siirtyi pelattavaksi Elisa stadionille 13. heinäkuuta.

– Olemme harjoitelleet aika paljon tässä välissä. Tilanne on mielenkiintoinen, sillä Ilvestä vastaan pelasimme edellisenkin ja siitä pelistä jäi hampaankoloon. Kotona emme halua pelata, kuten Tampereella, vaan haluamme parantaa peliämme, päävalmentaja Petri Vuorinen jutteli tänään Vepsun toimistolla.

– Hyökkäyspelimme ei ollut Tampereella sillä tasolla, mitä pitäisi olla. Maalipaikat olivat todella vähissä, Vuoreinen jatkoi.

”Homma tyylikkäästi pakettiin”

Vepsu on pelannut Kaarlen kentällä tuloksellisesti varsin hyvin. Huomenna pelattava ottelu on kuitenkin viimeinen kyseisellä estradilla, sillä seuraavassa ottelussa pelataan jo Elisa stadionilla. Viimeinen peli Kaarlen kentällä ei sen suuremmin joukkuetta kuitenkaan hetkauta. Asia on aivan eri kuin viime kesänä pelattu viimeinen peli vanhalla Hietalahden nurmella.

– Ei ole mitään erityistä vaikutusta valmistautumiseen. Totta kai pyritään hoitamaan homma tyylikkäästi pakettiin Kaarlen kentälläkin, jutteli Hietalahden viimeisen maalin viime kesänä tehtaillut Timi Lahti.

– Maaleja ei kannata ikinä lupailla. Pääasia, että kuitataan edellinen tappio Ilvekselle voitolla ja siirrytään sitten hyvillä mielin Elisa stadionille, Lahti vastasi kysyttäessä syntyykö myös Kaarlen kentän viimeinen maali hänen toimestaan.

Valmistautumisessa varmasti erikoinen tilanne on juhannus, jolloin pelaajat paljolti reissaavat kotikonnuilleen ja ystäviensä luo. Veikkausliigan pelaajilla vapaata oli perjantaina ja lauantaina.

– Kyllähän tuo aika pikainen setti on ja se rikkoo vähän rytmiä, kun porukka matkustaa juhannuksen aikana. Tilanne on kuitenkin sama kaikilla jengeillä ja näen, että meille on etuna se, että me saamme pelata kotona ja Ilves joutuu matkustamaan vielä itse matsiinkin, Lahti kommentoi.

VPS-toppari lupaa huomenna sisuuntuneen Vepsun.

– Jos ei nähdä revanssihenkistä Vepsua, niin jotain on tehty väärin. Omasta puolestani voin luvata, että asenne on aina se 110, Lahti vakuutti.

Sairaslista kaventunut

Raidan terveystilanne ei ole hassumpi, sillä loukkaantuneiden listalla ovat enää Jesper Engström ja Arttu Nuutinen.

– Veli Lampi saanee peliluvan tässä alkuviikosta lääkäriltä, mutta katsotaan missä vaiheessa hänet on järkevä tuoda mukaan kokoonpanoon, päävalmentaja Vuorinen analysoi.

Facebook-tapahtuma – LIITYhttps://www.facebook.com/events/1215546055135651/

Artikkelin kuva: Harri Bragge.