Revanssia hakemaan Sauvosaaresta – ”Haluamme olla parempia kuin viimeksi”

Revanssia hakemaan Sauvosaaresta – ”Haluamme olla parempia kuin viimeksi”

Vaasan Palloseura kohtaa lauantaina PS Kemin vieraissa. Joukkue matkustaa paikkakunnalle bussilla parasta aikaa. Vepsu-tiedotus tavoitti kakkosvalmentaja Jani Sarajärven puhelimitse reissusta.

Miten on, Jani, jatkuuko voittoputki Kemissä?

– Sitä on vaikea ennakkoon sanoa, mutta kovasti keskitymme päivittäiseen työntekoon ja sitä kautta peliesityksiimme. Olemme olleet tyytyväisiä monilta osin, mutta parannettavaa riittää. Jos pystymme parantamaan, on mahdollista pärjätä hyvin, jos vain tyydymme tähän, niin emme pärjää, Sarajärvi vastaili tutun rauhalliseen sävyyn.

Ennakkoon ajateltuna vastaan asettuu kovin erilainen joukkue kuin Vepsu. Onko odotettavissa samanlainen, kurinalaisesti puolustava ja vastaiskuihin luottava ryhmä kuin keväällä?

– No jaa, Kemi on kyllä suhteellisen monipuolinen joukkue. Heillä on kotikenttä ihan hyvässä kunnossa, eivätkä he elä pelkistä vastaiskuista, vaan pystyvät myös pidempiin hyökkäyksiin. He kykenevät myös korkeaan prässiin, joten siihen pitää olla valmiita. Vastassa on energinen ja juoksuvoimainen jengi, joka laittaa vastustajat aina ahtaalle kotikentällä.

Kemi oli ainoa joukkue, joka haki pisteet Kaarlen kentältä keväällä. Onko revanssihenkeä ilmassa?

– On toki, kuten oli KuPSiakin vastaan. Pelattiin keväällä Kemiä vastaan ihan ok, muttei esitys mairitteleva ollut. Haluamme olla parempia kuin viimeksi.

Vepsu on toteuttanut pallonhallintapeliään upeasti viime peleissä. Vaikuttaako luonnonnurmelle keinonurmelta siirtyminen mitenkään?

– Pelaajat ovat tottuneet vaihtamaan alustalta toiselle. Nyt olemme treenanneet muutaman päivän raviradan luonnonnurmella ja totuteltu. Tekeminen on näyttänyt hyvältä. Olemme varmasti valmiita, Sarajärvi vakuutti.

Entä kokoonpanon tilanne, ei ole sattunut viikolla mitään haavereita?

– Ei ole. Hyvä tilanne, kuten aiemminkin. Pelaajat ovat hyvässä kuosissa, joten jotain pieniä variaatioita saatetaan kokoonpanossa nähdä, muttei varmaan mitään kovin suuria muutoksia.

PS Kemin ja VPS:n välinen ottelu pelataan huomenna Sauvosaaren kentällä Kemissä klo 16:00.