Kauden viimeinen vieraspeli Lapissa – näin seuraat ottelua

Kauden viimeinen vieraspeli Lapissa – näin seuraat ottelua

VPS kohtaa tänään vieraskentällä PS Kemin. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Rovaniemellä kello 18:30.

Ma 17.10. PS Kemi-VPS klo 18:30 Rovaniemen keskuskentällä

Ottelu on tärkeä totta kai euro-paikoista taistelevalle Vepsulle, mutta myös suorasta säilymisestä kamppailevalle PS Kemille. Toki Kemillä on eroa karsintaviivaan neljä pistettä. Vepsu on sarjassa viides, eroa kärkeen on viisi pistettä.

– Peli kerrallaan mennään. Yksittäisestä matsista haetaan kolmea pistettä. Ei keskitytä muuhun. Tavoite on voittaa tamä peli ja sen eteen tehdään kaikki mahdollinen, VPS-luotsi Petri Vuorinen toteaa.

– Kaikki tietävät tilanteen, joten ei tässä ole mitään ihmeellistä. Tekeminen on ollut hyvää treeneissä ja keskittyminen ja asenne ovat hyvällä tasolla niinikään. Asiat ovat niin kuin pitääkin, Vuorinen jatkaa.

PS Kemi on ollut kaudella Vepsulle vaikea vastus. Voittoa ei ole vielä irronnut.

– Olemme pelanneet tasan vieraissa ja hävinneet heille kotona. Se halutaan muuttaa nyt, Vuorinen paaluttaa.

Kemi on osoittanut kaudella, että pystyy matalamman puolustamisen lisäksi korkeaan prässiin, eikä se ole pallollisesti enää pelkästään vastaiskujoukkue, kuten alkukaudella.

– Me olemme kyllä näyttäneet, että vaikka meitä prässätään ylempää, pääsemme paineen alta pois. Hyvänä esimerkkinä edellinen RoPS-peli. Se on kehittynyt kauden mittaan koko ajan. PS Kemi onnistui edellisessä kotipelissään meitä vastaan pallollisessa pelissä hyvin. Riippuu varmasti paljon siitä, millainen pelisuunnitelma heillä on, miten he lähtevät pelaamaan, Vuorinen analysoi.

Ottelua voit seurata Ruutu+:n tai ISTV:n kautta kätevästi. Twitterissä pelistä raportoivat tuttuun tapaan tilit @vps1924 ja @vps1924_se käyttäen hashtagia #vpslive, sekä yleisiä #vepsu, #veikkausliiga ja #seuraaraitaa.

Kuva: Harri Bragge / HB Photography.